Αχαϊα

Την ερχόμενη Παρασκευή στην Πάτρα πραγματοποιείται η 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»

Ακούστε το άρθρο

Η πρόοδος υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» θα βρεθεί στο επίκεντρο της 5ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 και ώρα 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής), στην Πάτρα.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με εισήγηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και Προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης ΠΕΠ Απόστολου Κατσιφάρα, ενώ στη συνέχεια τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΠΕΠ θα παρουσιάσουν την πορεία υλοποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Επίσης, πρόκειται να αναλυθούν τα αποτελέσματα σε επιμέρους τομείς όπως η πρόοδος υλοποίησης των στρατηγικών για την Έξυπνη Εξειδίκευση και την Χωρική Ανάπτυξη, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση για την πρόοδο υλοποίησης της στρατηγικής για την Πληροφόρηση και την Επικοινωνία του Προγράμματος.

Όλη η επικαιρότητα