WEB tv Κόσμος

Την μαστίγωσε δημόσια 100 φορές επειδή τον απάτησε [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

H συγκλονιστική στιγμή που μια γυναίκα μαστιγώθηκε 100 φορές από τον σύζυγό της ως τιμωρία για μοιχεία πριν καταρρεύσει μπροστά στο πλήθος που ήταν μαζεμένο, το οποία στην συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα είχε δεμένα τα χέρια της σε ένα δέντρο και στο βίντεο ακούγεται να ουρλιάζει από τον πόνο, καθώς ο σύζυγός της την χτυπάει επανειλημμένα. Το περιστατικό συνέβη στην βόρεια Ινδία.

Πλήθος ανδρών είχε μαζευτεί γύρω της και την παρακολουθούσαν καθώς έπεφτε αναίσθητη στο έδαφος από το ξύλο.

Ωστόσο, τα βασανιστήρια της γυναίκας δεν σταμάτησαν εκεί, αφού σύμφωνα με αναφορές κάποιοι από τους χωρικούς την κακοποίησαν σεξουαλικά. Όταν συνήλθε, την απείλησαν να μην αναφέρει τίποτα στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα το είχε σκάσει με τον εραστή της και έμενε μαζί του στο σπίτι ενός συγγενή. Στις 10 Μαρτίου ο άντρας της έστειλε κάποιους ανθρώπους να την πείσουν να γυρίσει σπίτι, λέγοντας της ότι θα τα ξεχάσει όλα και θα κάνουν μια καινούργια αρχή.
Ωστόσο, όταν γύρισε στο χωριό της είχε μαζευτεί μια ομάδα χωρικών για να αποφασίσουν την τιμωρία της, η οποία ήταν 100 χτυπήματα από τον σύζυγός της με μαστίγιο.

Ο άντρας της άρχισε να την χτυπάει και σταμάτησε μόνο για λίγο για να βγάλει το μπουφάν του. Η γυναίκα ήταν σοβαρά τραυματισμένη και κατήγγειλε τον άντρα της 1 εβδομάδα μετά το περιστατικό, αφού είχε συνέλθει.

Πηγή: tilestwra

Όλη η επικαιρότητα