Εκλογές

Την Πέμπτη η προγραμματική διακήρυξη ΔΗΜΑΡ – «Πράσινοι – Αλληλεγγύη»

xrysogelos_kouvelhs.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την Πέμπτη αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η προγραμματική διακήρυξη στην οποία κατέληξαν η Δημοκρατική Αριστερά και οι «Πράσινοι – Αλληλεγγύη», ενώ τη Δευτέρα θα δοθεί και η πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου σχήματος. 

Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ έγινε η πρώτη ευρεία συνάντηση στελεχών των δύο χωρών, όπου συζητήθηκε η επικοινωνιακή τακτική του νέου σχήματος, καθώς και τα πολιτικά στοιχεία που θα επιδιωχθεί να αναδειχθούν.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουβέλης και ο Ν. Χρυσόγελος, επικεφαλής της συνεργασίας «Πράσινοι- ΔΗΜΑΡ», θα κατέλθουν υποψήφιοι στη Β’ Αθηνών, ενώ στην ίδια περιφέρεια υποψήφιος αναμένεται να είναι ο Δ. Χατζησωκράτης, όπως και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ , Χρ. Μαυροκεφαλίδης, Δ. Λουκάς, και Θ. Φωτεινός.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Θ. Μαργαρίτης θα είναι υποψήφιος στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας, ενώ οι πρώην βουλευτές Μ. Γιαννακάκη και Ν. Τσούκαλης κατέρχονται αντίστοιχα στη Β’ Πειραιά και στην Αχαΐα. Η Μαρία Ρεπούση δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια και θα παρατηρεί τα πολιτικά γεγονότα από ασφαλή απόσταση, ενώ ούτε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης θα είναι υποψήφιος στην Εύβοια.

Στα ψηφοδέλτια θα συμμετέχουν τα γνωστά στελέχη του οικολογικού χώρου Στ. Κυμπουρόπουλος (υπ. Αττικής), Κ. Νόλλας (Ιωάννινα), Η. Προβόπουλος (Φθιώτιδα) καθώς και μέλη «Πρασίνων» σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως ο Δ. Γουμαγιάς (Σέρρες), Ευ. Ράλλη (Μεσσηνία) κ.α.

Αύριο πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων.

Όλη η επικαιρότητα