Ανακοινώσεις Patrisnews

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η εφ.«Πατρίς»!

pitapatris.jpg
Ακούστε το άρθρο

 «Το θέμα της αξιοπιστίας, σ’ αυτή την αναξιόπιστη εποχή που ζούμε, είναι και πρέπει να είναι η βασική μας αρχή», τόνισε ο Εκδότης – Διευθυντής της εφημ. «Πατρίς» Λεωνίδας Βαρουξής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού, παρουσία εργαζομένων, συνεργατών και φίλων.

Το «ραντεβού» δόθηκε στα πιεστήρια της εφημερίδας, εκεί που συγκεντρώθηκε η οικογένεια Βαρουξή, μέλη της διοίκησης του Οργανισμού και οι εργαζόμενοι, τόσο στην εφημερίδα «Πατρίς», όσο και στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΟΡΤ fm», στην Γραφοτεχνική, στην Multi Production και στο Patrisnews, τα…μικρότερα «παιδιά» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού.

«Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας»

   Η εκδήλωση άνοιξε με τις ευχές της Εκκλησίας, δια στόματος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας πατ. Ηλία Παπαγγελή που μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ Γερμανού και ευχήθηκε στην διεύθυνση και σε όλο το προσωπικό καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

«Υγεία και καλούς συνεργάτες»

  «Στις κρίσιμες καταστάσεις, όλοι κάνουμε κάποιες επιλογές και προσδιορίζουμε τις προτεραιότητες μας. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, να έχεις υγεία για να μπορείς να σταθείς όρθιος και να παλέψεις και αμέσως μετά, να έχεις καλούς συνεργάτες. Γιατί οι εταιρίες, είναι οι άνθρωποί της. Πιστεύω λοιπόν, ως επιχειρηματίας, ότι, με συλλογική δράση και στήριξη από όλους, μαζί, μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση» είπε ο κ.Βαρουξής, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, με την προσφορά των οποίων – όπως είπε – ο απολογισμός της προσφοράς του Δημοσιογραφικού Οργανισμού στην τοπική κοινωνία, για το έτος που έφυγε, είναι θετικός. και είναι αλήθεια, αφού για μια ακόμα χρονιά, παρά τις δυσκολίες, αγωνιστήκαμε με όπλο την «αλήθεια», με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες μας, που 112 χρόνια τώρα εμπιστεύονται την εφημ. «Πατρίς» αλλά και τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης του Ομίλου, για την ενημέρωσή τους.

   Έτσι, συμβούλευε ο κ. Βαρουξής, ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε σε μια ακόμα δύσκολη χρονιά. «Στο σημερινό κόσμο, που το πολιτικό σύστημα έχει χάσει κάθε αξιοπιστία, η «αξιοπιστία» θα μας διαφοροποιήσει από τα ανταγωνιστικά ΜΜΕ», κατέληξε, χρησιμοποιώντας μάλιστα τη χαρακτηριστική φράση που παλιού αρχισυντάκτη Θανάση Σπυρόπουλου ότι, «Κάτι αποτελεί είδηση αν το έγραψε  η Πατρίδα».

Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά

   Ευχές για καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα, έδωσαν στις σύντομες τοποθετήσεις τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΟΡΤ  Κώστας Βαρουξής, ο αρχισυντάκτης της εφημ. «Πατρίς» Ζαχαρίας Μαντάς, ο υπεύθυνος παραγωγής της «Γραφοτεχνικής» Γιώργος Καρυδάκης, ο προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος της «Πατρίς» Στάθης Ξένος, οι προϊστάμενοι του Λογιστηρίου Σπύρος Δρούβας και του Διαφημιστικού Τμήματος Μάκης Τσιπολίτης αντίστοιχα, ο διευθυντής προγράμματος της ΟΡΤ Περικλής Πατσούρης και ο προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος του τηλεοπτικού σταθμού Νίκος Τριαντόπουλος. Παρόντες, με ευχές για καλή χρονιά και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, ήταν και οι Λευτέρης και Σάκης Βαρουξής, η 4η γενιά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού, υπεύθυνοι της Multi Production και Patrisnews αντίστοιχα.

   Ευχές όμως για καλή χρονιά και δύναμη, έδωσε και ο μακροβιότερος συνεργάτης της εφημερίδα μας, ο Ιστορικός Βύρων Δάβος, που δε θα μπορούσε να λείπει από την λιτή εκδήλωση, καθώς αποτελεί μέρος της οικογένειας της εφημ. «Πατρίς».

Οι τυχεροί των φλουριών…

   Οι τυχεροί των φλουριών ήταν η Μαρία Καραμπάτση για την πίτα της εφημ. «Πατρίς», η Μπία Ασημακοπούλου για την πίτα της Γραφοτεχνικής ενώ τα φλουριά από τις πίτες της Multi Production και της ΟΡΤ, «έπεσαν» στο κομμάτια των εταιριών.  

Όλη η επικαιρότητα