Μεσσηνία

Την Τρίτη η πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη μετεκλογική του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουλίου στις 8 το βράδυ. Στα θέματα που θα συζητηθούν κυριαρχούν οι αποδοχές χρηματοδοτήσεων για διάφορα έργα του δήμου:

Αποδοχή χρηματοδότησης προγράμματος «Φιλόδημος Ι» της πράξης: «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δήμου Τριφυλίας». Αποδοχή χρηματοδότησης από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ βαθμού της χώρας». Αποδοχή χρηματοδότησης προγράμματος «Φιλόδημος Ι» της πράξης: «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου(ταρτάν) στο δημοτικό στάδιο Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας». Αποδοχή χρηματοδότησης του έργου «Φωτισμός Δημοτικού σταδίου Φιλιατρών». Μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για την εκτέλεση εργασιών επί της οδού Αλεξοπούλου Τ.(Ο.Τ) στην Δ.Κ Γαργαλιάνων στα πλαίσια του έργου «Εργα Φυσικών καταστροφών ΔΕ Γαργαλιάνων». Ορισμός επιτροπής παραλαβής οργάνων παιδικών χαρών.

Επίσης θα συγκροτηθούν επιτροπές για διάφορα έργα του δήμου, θα συζητηθούν οι αναθεωρήσεις Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων Εργασιών και εγκρίσεις παραλαβής έργων.

Ακόμη, στα θέματα είναι: Η έγκριση διοργάνωσης δαπάνης για τον εορτασμό της επετείου των πεσόντων  στην Κύπρο το 1974 στην Τ.Κ Κρυονερίου την 28-07-2019. Η παραχώρηση χώρου στην Τ.Κ Ελαίας για  χρήση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η λειτουργία της εμποροπανήγυρης Δ.Κ Κυπαρισσίας 2019, ορισμός πενταμελούς επιτροπής ελέγχου. Η αποδοχή χρηματοδότησης από το ΥΠ.ΕΣ και Β’ κατανομή πίστωσης ποσού 51.872,07  Ευρώ. Η έγκριση Απολογισμού έτους 2016 της ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ. Η έγκριση Απολογισμού έτους 2015 της ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ. Η έγκριση Απολογισμού έτους 2018 του Φορέα Κοινωνικής προστασίας-Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας. Η καταβολή εξόδων παράστασης και κίνησης προέδρου του συνδέσμου ύδρευσης  «Καπετάν Τέλλος Αγρας». Η λειτουργία εμποροπανήγυρης οικισμού Αγρίλη Δ.Κ Φιλιατρών 2019 – ορισμός πενταμελούς επιτροπής ελέγχου. Η παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έτους 2018. Η έγκριση Απολογισμού σχολικής επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης έτους 2018.

Πηγή: Εφ.Ελευθερία

Όλη η επικαιρότητα