Προγνωστικά

 Το 2.70 τους στέλνει στη Μαδρίτη!

Ακούστε το άρθρο

Ο δεύτερος ημιτελικός του Champions League, είναι εκείνος που «κλέβει» την παράσταση στο κουπόνι της Τετάρτης. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού της Μαδρίτης και μάλιστα με ιδιαίτερα καλοπληρωμένη επιλογή. Τι άλλο θα παίξουμε στο Foxbet.gr;

Άγιαξ – Τότεναμ

Βρίσκεται μισό βήμα μακριά από την επιστροφή του σε τελικό Champions League, για πρώτη φορά μετά το 1995. Έπαιξε μυαλωμένα στο Λονδίνο ο Άγιαξ, πήρε το 1-0 και πλέον έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Εν τω μεταξύ, η πρώτη κούπα της μετά το 2014 είναι γεγονός, αφού την Κυριακή επιβλήθηκε της Βίλεμ στον τελικό του Κυπέλλου με σκορ 4-0, τη στιγμή που στο πρωτάθλημα παραμένει 1η στην ισοβαθμία με την Αϊντχόφεν. Στον αντίποδα, η Τότεναμ «πλήρωσε» την αστοχία της στο πρώτο ματς και καλείται να κάνει την ανατροπή. Το Σάββατο παρουσιάστηκε προβληματική και στο πρωτάθλημα. Ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Μπόρνμουθ, αλλά παραμένει στο κόλπο της τετράδας. Οι «σπερς» χρειάζονται γκολ σήμερα και με τον Σον εκ νέου διαθέσιμο, μπορούν να το βρουν. Βάσει και της εικόνας του Άγιαξ, θα πάμε με το over 3.5.

Ατλάντα Γιουνάιτεντ – Τορόντο

Δείχνει επιτέλους να παίρνει τα πάνω της η Ατλάντα. Με πειστική εμφάνιση επιβλήθηκε με σκορ 3-0 στο Κάνσας. Τρίτη νίκη της αυτή στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της και ο Ντε Μπουρ μπορεί και πάλι να νιώθει ασφαλής. Από την άλλη, το Τορόντο… ρέφαρε μέσα στο Ορλάντο για την εντός έδρας ήττα από το Πόρτλαντ. Επικράτησε με σκορ 2-0 και έβγαλε χαρακτήρα. Οι «ρεντς» έχουν δείξει πολύ πιο σοβαρό πρόσωπο και δεδομένης της αστάθειας που παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι, δεν έχουν λογική οι αποδόσεις στο Χ2. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία των Καναδών λοιπόν.

Όλη η επικαιρότητα