Κινηματογράφος

Το «Batman v Superman» ακατάλληλο λόγω αισθησιασμού

batman.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το «Batman v Superman» του Ζακ Σνάιντερ, που έρχεται ιπτάμενο στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2016, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την πληθωρική καμπάνια προώθησής του και, όπως πάνε αυτά τα πράγματα, υποβλήθηκε στην αμερικανική επιτροπή λογοκρισίας για να λάβει τον χαρακτηρισμό του.

Ο οποίος είναι «κατάλληλο από 13 ετών», σαν όλες τις περιπέτειες, υπερηρωικές και μη, που σέβονται τον εαυτό τους: ούτε απολύτως κατάλληλες, για να μην παρεξηγηθούν για αποκλειστικά παιδικές, ούτε ακατάλληλες (ή κατάλληλες από 17), για να μην αποκλείσουν το νεανικό κοινό που τις τροφοδοτεί με εισιτήρια.

Το διασκεδαστικό σ’αυτήν την περίπτωση είναι η αιτιολόγηση του χαρακτηρισμού: «σκηνές έντονης βίας και δράσης σε όλη τη διάρκεια και κάποιος αισθησιασμός». Αλήθεια, το «Batman v Superman» θα είναι και hot; Ξεκινήστε να βάζετε με νου σας πιθανούς συνδυασμούς: έχουμε τους αναμενόμενους, τη Λόις Λέιν (Εϊμι Ανταμς) με τον Κλαρκ Κεντ (Χένρι Κάβιλ), η μητέρα Κεντ έχει σοβαρές πιθανότητες εφόσον την υποδύεται η Νταϊάν Λέιν, έχουμε την Γκαλ Γκαντό που φέρνει το διάχυτο σεξ απίλ της Wonderwoman, έχουμε τον Aquaman που δε θ’ αφήσει ο Τζέισον Μομόα να πάει χαμένος κι έχουμε και το εκπληκτικό ζευγάρι του τίτλου. Κι οι συνδυασμού δεν έχουν όριο – συνεχίστε στον ελεύθερο χρόνο σας!

Πηγή: flix.gr

Όλη η επικαιρότητα