Το Χρυσό Κλειδί των Λεχαινών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Γ. Λέντζα

Νέο αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης καθώς και μέλος του ΔΣ του ΔΛΤ Κυλλήνης εξέλεξε το σώμα στην τελευταία του συνεδρίαση στα Λεχαινά.

Επίσης εξεδόθη ψήφισμα με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλου στα Λεχαινά και την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη.

Ο Θεόδωρος Κατσάπης είναι  ο νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μετά τη προχθεσινή καταπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κατσάπης, πήρε τη θέση του Δήμου Βατσή τον οποίο η παράταξή του “Δύναμη Ευθύνης” με απόφαση του κ. Διονύση Μάλιαρη τον διέγραψε μαζί με το Νίκο Κόλλια.

Επίσης, μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, θα είναι η Εφη Καραχάλιου. Η κ. Καραχάλιου, στενή συνεργάτης του πρώην δημάρχου και προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ναμπίλ Μοράντ, θεωρείται από τα πιο έμπειρα στελέχη, γνώστης των θεμάτων του Λιμενικού ταμείου.

Στο μεταξύ και ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο τον οποίο θα ανακηρύξει Επίτιμο Δημότη την Κυριακή στις 10 το πρωί σε ειδική εκδήλωση στο «Σινέ Άστρον»

Ο Πρόεδρος στα Λεχαινά

Για την επίσκεψη του Ανώτατου Πολιτειακού άρχοντα ο δήμαρχο κ. Γιάννης Λέντζας δήλωσε:

«Στις 17 Νοεμβρίου 2019 θα επισκεφθεί το Δήμο μας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και προτείνεται η ανακήρυξη του από το δημοτικό συμβούλιο, σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, σε ένδειξη υψίστης τιμής και σε ανταπόδοση της ξεχωριστής τιμής επίσκεψης στο Δήμο μας, τιμώντας τον παράλληλα για τη μεγάλη προσφορά και συνδρομή στο Δημόσιο Βίο της χώρας, την επιστήμη, την πνευματική ζωή, την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των θεσμών. Η τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Σινε ΑΣΤΡΟΝ στα Λεχαινά. Πέραν της ανακήρυξής του ως επίτιμο δημότη, ο δήμος θα του απονείμει τιμητική πλακέτα και το χρυσό κλειδί της πόλης των Λεχαινών»