Το Δείπνο του Βοσκού: Ο Αποστόλης Τότσικας στον ρόλο τον Ιησού

Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί στην ταινία «Το Δείπνο του Βοσκού», όπου ερμηνεύει τον ρόλο του Ιησού Χριστού και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά τον δείχνουν πραγματικά «αφιερωμένο» στο πνεύμα του ρόλου.

«Πρόκειται για αληθινή ιστορία από το Γεροντικό. Η εν λόγω ταινία θα σταλεί στα Φεστιβάλ Καννών, Βερολίνου, Βανκούβερ, Λισαβόνας, Πράγας και γενικά σε αρκετά γνωστά διεθνή, αλλά και ελληνικά φεστιβάλ κινηματογράφου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει θέμα με την Εκκλησία, καθώς η ενσάρκωση του Ιησού από τον Αποστόλη είναι απολύτως σύμφωνη με το πραγματικό περιστατικό και δεν προσβάλει ούτε κατ’ελάχιστον τα Θεία» δηλώνει στο bovary.gr ο δημιουργός της ταινίας, Γιάννης Στραβόλαιμος.

Μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα στην ταινία συμμετέχουν ο Κωστής Σαββιδάκης και η Ιωάννα Παππά. «Πρόκειται για την ιστορία ενός καλοκάγαθου βοσκού που κάθισε σε δείπνο με τον ίδιο τον Ιησού», όπως περιγράφει στην υπόθεση της ταινίας (με αγγλικό τίτλο «The Shepherd») το imdb.com.

O Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί με την ηθοποιό Έλλη Τρίγγου στη συναρπαστική ιστορία αγάπης «Από την Αρχή», που θα μεταδοθεί από το Open TV στις 14 Φεβρουαρίου. Βραβευμένη με Χρυσό Λέοντα στο Διεθνές φεστιβάλ διαφήμισης στις Κάννες, η ταινία «Από Την Αρχή», σε σενάριο Μυρτώς Κοντοβά είναι μια συναρπαστική ιστορία αγάπης.

via