Lifestyle

Το αινιγματικό μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Ακούστε το άρθρο

Με μια φωτογραφία που συνοδευόταν από ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες το απόγευμα, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης μας.. ταρακούνησε για τα καλά.

Η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά  δημοσιεύει δεκάδες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, με τα δώρα που χαρίζει στους τηλεθεατές αλλά και δείχνοντας τα ρούχα που φοράει η ίδια.

Η μεγάλη όμως παρουσιάστρια δεν μένει εκεί αλλά δημοσιεύει και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, περνώντας πολλές φορές μηνύματα για την προσωπική της ζωή και ευτυχία.

Ωστόσο η χθεσινή της φωτογραφία έκανε πολλούς από τους follower της να αναρωτιούνται για «ποιον χτυπάει η καμπάνα», ποιος είναι τελικά ο πραγματικός αποδέκτης του μηνύματος αλλά και τι συμβαίνει με την Ελένη;

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης πανέμορφη, όπως πάντα άλλωστε, έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας της: «…ό,τι δεν μας καταστρέφει μας κάνει πιο δυνατούς! Καλό απόγευμα» και οι followers της ανταποκρίθηκαν αντιστοίχως, δηλώνοντας στα σχόλια τους την ταύτισή τους με την παρουσιάστρια.

Βέβαια το σχόλιο που μας τράβηξε τη προσοχή ήταν εκείνο που την ρωτούσε αν έχει και δεύτερο λογαριασμό στο Instagram, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά αρνητικά και να δηλώνει ότι είναι ψεύτικος.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα