Κόσμος Περίεργα

Το ερωτικό τρίγωνο είχε αιματηρή κατάληξη

Ακούστε το άρθρο

Το ερωτικό τρίγωνο σε ένα διαμέρισμα στο Χάναχαν της Νότιας Καρολίνας, εξελίχθηκε σε σκηνή από… σπλάτερ ταινία, όπως παραδέχθηκαν και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έπειτα από κλήση που δέχθηκαν.

Μια γυναίκα που βρισκόταν υπό την επήρεια ηρωίνης και μεθαμφεταμινών, δάγκωσε τα γεννητικά όργανα του ενός παρτενέρ της προσπαθώντας να του τα κόψει.

Το βράδυ της Δευτέρας 22/10 η άμεση δράση δέχθηκε κλήση από έναν άνδρα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μια γυναίκα επιχείρησε να του κόψει το πέος με τα δόντια της. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν τη γυναίκα γυμνή και γεμάτη αίματα. Βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και δεν δίστασε να χυμήξει κατά πάνω τους.

Για να μπορέσουν να την ακινητοποιήσουν χρησιμοποίησαν τέιζερ, ενώ χρειάστηκε να της χορηγήσουν ένα ειδικό σπρέι ώστε να την επαναφέρουν. Στη συνέχεια την οδήγησαν στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άνδρας τον οποίο δάγκωσε, έχασε το πέος του ή οι γιατροί κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

«Ειλικρινά είναι ένα από τα πιο ανατριχιαστικά βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα που φέρουν αστυνομικοί, που έχω δει στην καριέρα μου. Ειλικρινά μου θυμίζει σκηνή που μπορείς να δεις σε ταινία τρόμου», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Dennis Turner, στο Live5news.com.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσουν αν κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης των τριών ατόμων υπήρξε κάποια επιλήψιμη πράξη. Προς το παρόν πάντως δεν έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία στη γυναίκα.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα