Lifestyle

Το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού

xionodromiko.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα χιονιού την  Κυριακή 19/1/2014.

Μετά την επιτυχημένη δράση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων στο πλαίσιο του προγράμματος “familyweekend”, η διοίκηση του κέντρου είναι έτοιμη να προσφέρει μια ακόμη γερή δόση … χιονιού και χαράς στους μικρούς φίλους.

Ποια ομάδα θα αντέξει καλύτερα γλιστρώντας πάνω στο χιόνι; Ποιος θα κερδίσει στις τσουβαλοδρομίες; Ποιος θα είναι ο καλύτερος μπαλονοδρόμος; Έχετε δει χιονο – στρουμφοχωριό;

Όλα αυτά στο υπέροχο λευκό τοπίο του Χελμού και τις αναβαθμισμένες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου λοιπόν το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων στην πανέμορφη κορυφή του Χελμού, γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Χιονιού και τα παιδιά έως 12 ετών είναι οι επίσημοι καλεσμένοι!

Με ποικίλες δραστηριότητες στα χιόνια και στο βουνό για τα παιδιά και την οικογένεια, σας καλούμε λοιπόν να γιορτάσετε μαζί μας και σας υποσχόμαστε μοναδικές εμπειρίες!

Οι δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι οι εξής:

Τα παιδιά εκπαιδεύονται!

Δωρεάν μαθήματα σκι σε παιδιά 5-12 ετών από τη HELMOS SKI TEAM, και  την ALPINE σε group των 10 ατόμων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6942559992.

Τα παιδιά έχουν προνόμια (ισχύουν για παιδιά από 5 έως 12 ετών, με την προϋπόθεση ένας τουλάχιστον γονέας να έχει ski pass).

Δωρεάν Ενοικίαση εξοπλισμού από το κατάστημα του Χιονοδρομικού Κέντρου καλαβρύτων (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, συστήνουμε την προ-κράτηση 9:00πμ-4:00μμ στο τηλ. 6942559993).

Δωρεάν εισιτήριο για τους αναβατήρες στο ΧΚΚ.

Φαγητό στα παιδιά με -50% έκπτωση στο σαλέ.

Δωρεάν  Μεταφορά με τα επίσημα snowbus από Πάτρα και Αθήνα (μέχρι 2 παιδιά ανά οικογένεια) για ημερήσιες εκδρομές την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Τα παιδιά διασκεδάζουν!

Ελάτε να παίξουμε στο χιόνι με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και να κερδίσουμε δώρα και διπλώματα συμμετέχοντας στους Χιονο-Διαγωνισμούς του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων:

Χιονο-τραβήγματα:Ποια ομάδα θα αντέξει καλύτερα γλιστρώντας πάνω στο χιόνι; Ποιος θα παρασύρει ποιόν;

Χιονο-τσουβαλοδρομίες:Και ο πιο γρήγορος θα κερδίσει! Με τα τσουβάλια στα πόδια, πόσο εύκολο είναι να χοροπηδήσουμε στο χιόνι; Η γραμμή τερματισμού μας περιμένει!

Μπαλονοδρομίες στα χιόνια:  Στο κεφάλι, στην πλάτη, στα πόδια; Που θα βάλεις το μπαλόνι για να μην πέσει; Η ομάδα με τον καλύτερο συντονισμό θα στεφθεί νικητής!

Το παιχνίδι όμως δε σταματά εδώ. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Παιδότοπου Learn ‘n Play Center!

– Tο κυνήγι του λευκού διαμαντιού: Ένας θησαυρός είναι κρυμμένος στο βουνό του Χελμού! Ελάτε να τον βρούμε παρέα μαθαίνοντας τι πρέπει να προσέχουμε όταν είμαστε στα χιόνια!

– Ή μήπως να φτιάξουμε ένα στρουμφοχωριό στο βουνό μας; Ελάτε να φτιάξει ο καθένας το στρουμφόσπιτό του!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εγγραφές: 9.30-11.30πμ  στο κιόσκι αξεσουάρ του σαλέ

Διαγωνισμοί: 12-3μμ στη θέση Βαθειά Λάκκα

Η επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Όλη η επικαιρότητα