Ψυχαγωγία

Το Καφέ της Χαράς: Ποιος περιμένει να μπει ξανά στη σειρά

Ακούστε το άρθρο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Καραμίχο, σε μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από απουσία 7 χρόνων. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν θα έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Καφέ Της Χαράς».
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Καραμίχος έκανε τον Άρη, τον γιο του παπά.
Και ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Μου κάνουν συνέχεια προτάσεις από την Ελλάδα. Σήμερα πέρασα από το γύρισμα του Καφέ της Χαράς. Χάρηκα πάρα πολύ. Οι περισσότεροι είναι ίδιοι, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είδα και τον Χάρη (Ρώμα) και την Άννα (Χατζησοφιά). Θα έκανα γκεστ αν μου έλεγαν»!

Οι καταιγιστικές εξελίξεις 

Ένας νέος Γραμματικός, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Θόδωρα θα μπει στο… Κολοκοτρωνίτσι «Με συγκινεί όταν μου λένε πως οργανώνουν βραδιές για το Καφέ της Χαράς. Θα έρθει νέος Γραμματικός στο Κολοκοτρωνίτσι που θα γίνει αντικείμενο ζήλιας για μένα. Θα θέλω να του κάνω τη ζωή μαρτύριο. Πάει να μου κλέψει έδαφος. Έχει επιτυχίες μεγάλες η Σταυρούλα» είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Λιανός στην εκπομπή, Ευτυχείτε.

Η αποκλήρωση που τους αφήνει άφωνους

Στο Κολοκοτρωνίτσι  με τον Μάνο να θέλει να μετατρέψει το οικογενειακό πατητήρι σε καινούργιο καφέ της Χαράς, η κατάσταση είναι εκρηκτική. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του για να μιλήσουν για το επίμαχο θέμα της παραχώρησης του οικογενειακού πατητηριού στη Βάλια. Εκεί, ο Μάνος επισημαίνει στον πατέρα του ότι είναι αποφασισμένος και ο Πώποτας γίνεται έξαλλος. Του ζητάει να του παραδώσει τα κλειδιά όλων των περιουσιακών στοιχείων στα οποία έχει πρόσβαση και τον αποκληρώνει.

via

Όλη η επικαιρότητα