Προγνωστικά

Το… καθήκον της η Μπέτις!

Ακούστε το άρθρο

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Με Πριμέρα Ντιβισιόν θα ασχοληθώ σήμερα, η Μπέτις ταξιδεύει στην Ουέσκα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγάννης

Οι «Βερδιμπλάνκος» είναι το φαβορί, καθώς διαθέτουν αδιαμφισβήτητα ανώτερο σύνολο. Βρίσκονται στην εξάδα και με νίκη ελπίζουν να περάσουν στην πέμπτη θέση. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 με ισοπαλία επί της Έιμπαρ, ωστόσο «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Αντιθέτως, η Ουέσκα είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις οκτώ πόντους. Καμία νίκη εντός έδρας έως τώρα στη σεζόν, ο κόουτς Φρανθίσκο έχει δύσκολο έργο να την κρατήσει στην κατηγορία. Ποντάρουμε στη νίκη των «Μπέτικος».

Δεύτερη επιλογή προκύπτει από το ματς της Αλαβές ενάντια στη Βαλένθια. Εξαιρετική πορεία φέτος για τους Βάσκους, όμως έκλεισαν το ’18 με μία μόλις νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Αντιθέτως, οι «Νυχτερίδες» νίκησαν την Ουέσκα στο τελευταίο και έκαναν δεύτερη νίκη σε πέντε αγωνιστικές, ενώ διατηρούν αήττητο για τρία ματς. Προμηνύεται «μάχη» με κλειστό παιχνίδι, ο νικητής (αν υπάρξει) θα βγει στις λεπτομέρειες. Η παράδοση τελευταία, δίνει μικρό προβάδισμα στη Βαλένθια, ωστόσο πρέπει να «σπάσει» το αήττητο της Αλαβές στο «Μεντιθορόθα». Δύσκολο εγχείρημα!Κρατάμε το εύρος τερμάτων «2-3».

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Περισσότερα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος θα βρείτε στο Bet-hoven.net

Όλη η επικαιρότητα