Γυναίκα

Το κλασικό τρικ που θα σε βοηθήσει να ντύνεσαι πολύ πιο γρήγορα

Ακούστε το άρθρο

Μιλάμε για ένα παλιό στυλιστικό τέχνασμα που κάνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στο ντύσιμο πολύ πιο εύκολη και δίνει φροντισμένη όψη σε μια εμφάνιση. Ναι, μιλάμε για το σετάρισμα των παπουτσιών με την τσάντα σου.

Όταν η βασίλισσα έκανε την έκπληξη κι εμφανίστηκε στην πρώτη σειρά του Fashion Week στο σόου του Richard Quinn, το έκανε με ένα γαλάζιο σύνολο από την Angela Kelly και ένα συντονισμένο τρίο από μαύρα γάντια, μαύρη τσάντα και παπούτσια. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, βασίζεται στα σεταρισμένα αξεσουάρ για τις βραδινές εμφανίσεις της και δημιούργησε μια συμφωνία του κόκκινου για την περιοδεία της στον Καναδά το 2016 με ένα ασύμμετρο κόκκινο Preen φόρεμα, αντίστοιχα παπούτσια και clutch bag.

Η Jackie Kennedy συνήθιζε να πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα  φροντίζοντας το καπέλο, τα γάντια, τα παπούτσια και η τσάντα να είναι αρμονικά με την απόχρωση του παλτού της.

Και μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο αλλά το να αγοράζεις τα αξεσουάρ σου στους ίδιους χρωματικούς τόνους θα κάνει το ντύσιμό σου πολύ πιο εύκολο διατηρώντας το κομψό. Δες εδώ μερικά fashionable παραδείγματα:

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

  

marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα