Περίεργα

Το λαμπραντόρ επέμενε με τόση υπομονή και τόση τρυφερότητα, που τελικά το αγοράκι το πήρε αγκαλιά(VIDEO)

mqdefault.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές κάνει το γύρο του διαδικτύου και το οποίο αποδεικνύει γιατί ο σκύλος είναι τελικά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή, το σκυλάκι που ακούει στο όνομα Ιμαλάια, προσπαθεί ξανά και ξανά να καταφέρει ένα αγοράκι με σύνδρομο Ντάουν να παίξουν, εκείνο όμως φοβάται και απορρίπτει τις γλυκές προσπάθειες του σκύλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχόλιο της μητέρας του, ο μικρός Χέρμαν εξαιτίας της ασθένειάς του αποφεύγει τη σωματική επαφή είτε με ανθρώπους είτε με ζώα.

«Ο Χέρμαν είναι συνήθως απόμακρος και αποφεύγει την ανθρώπινη επαφή. Δεν του αρέσει να τον αγγίζουν αλλά η Ιμαλάια επέμενε με τόση υπομονή και τόση τρυφερότητα που τελικά την αφήνει να κάνει οτιδήποτε», τονίζει η μητέρα του αγοριού.

Όμως η Ιμαλάια δεν το έβαλε κάτω και τελικά κατάφερε να διώξει τους φόβους και τους ενδοιασμούς του παιδιού.

Ο μικρός Χέρμαν την πήρε αγκαλιά (λίγο μετά το τρίτο λεπτό στο βίντεο), προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στη μητέρα του παιδιού και στους περισσότερους από 1,2 εκατ. ανθρώπους που έχουν δει το βίντεο.

Το βίντεο της συνάντησής τους, το ανέβασε η μητέρα του Χέρμαν στο διαδίκτυο και δείχνει τα πρώτα διστακτικά «βήματα» της γνωριμίας τους, την επιφυλακτικότητα του αγοριού και την απίστευτη αντίληψη, υπομονή και τρυφερότητα του σκύλου.

 

 
protothema.gr
 

Όλη η επικαιρότητα