Προγνωστικά

Το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι της Euroleague απόψε στο ΟΑΚΑ

Ακούστε το άρθρο

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός με πολλές στοιχηματικές επιλογές και το «20 και Κάρφωσες» από το Πάμε Στοίχημα

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα απόψε στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός. Η πρώτη μάχη των ελληνικών ομάδων θα ξεκινήσει στις 21:30. Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι θέλουν τη νίκη, στην προσπάθειά τους να προκριθούν στα playoffs της Euroleague, αλλά και για το γόητρο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συμπλήρωσε 3 σερί νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στην προηγούμενη αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του, κέρδισε με 100-68 τη Μπασκόνια. Ο Ολυμπιακός μετράει 2 συνεχόμενες νίκες και προέρχεται από την επικράτησή του με 91-70 κατά της Αρμάνι.

Στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague οι «πράσινοι» έχουν 7 νίκες και 4 ήττες και οι «ερυθρόλευκοι» 5 νίκες και 6 ήττες.

Ο σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τους παίκτες κάθε ομάδας με περισσότερους από 10 πόντους, τα Over/Under κλεψίματα, ασίστ, κοψίματα, ριμπάουντ και ασίστ των παικτών, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό του νικητή αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τα τρίποντα των δύο ομάδων, το ημίχρονο-τελικό, τους head to head πόντους παικτών.

Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός και σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Όλη η επικαιρότητα