Αθλητισμός

To μεταγραφικό «παζάρι» της Α1

telikos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Patrisnews.com θα σας μεταφέρει έγκαιρα και έγκυρα όλο το μεταγραφικό αλισβερίσι της Α1 τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας. 

Η σελίδα θα ανανεώνεται καθημερινά με όλη την ειδησεογραφία, ώστε να μπορείτα να διαβάζετε συγκεντρωτικά το ρεπορτάζ όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην Α1.


Του Γ. Μικελόπουλου

(georgemikel1989@gmail.com)

23/7

Κένταυρος Μαγούλας: Ανανέωσαν Κλάδης, Στροφύλλας –   Παρελθόν ο Κουτρουμπής


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Κένταυρο Μαγούλας στον οποίο μετά από συνάντηση με τους Διοικούντες αποφασίστηκε πως οι Δ. Κλάδης και Σ. Στροφύλλας θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας. Δύο παίκτες που την περσινή σεζόν αποτέλεσαν σημείο αναφοράς, ο πρώτος στα μετόπισθεν και ο δεύτερος στην κορυφή της επίθεσης του συλλόγου. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές αλλά βρέθηκε τελικά ένα κοινό σημείο «πλεύσης» με την ανανέωση να αποτελεί ευτυχή κατάληξη και για τις δύο πλευρές. Σειρά τώρα έχει η συζήτηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ και ακολούθως η μεταγραφική ενίσχυση, ενώ στο μέτωπο των αποχωρήσεων μετά τους Τσαντίλη, Κωτσάκη, Μανέτα και Ψάρρη, το δελτίο του πήρε χθες και ο Κώστας Κουτρουμπής, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του περσινού πρωταθλήματος με την εύρεση του αντικαταστάτη του να αποτελεί την «καυτή πατάτα» για τους ιθύνοντες των «πρασίνων».

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: Κοντά σε Γ. Μπερούκα – Μέχρι το τέλος της βδομάδας η νέα Γ.Σ.

Μπορεί η προσπάθεια για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. να μην είχε ευτυχή κατάληξη για τον Ξενοφώντα Κρεστένων και το ραντεβού να ανανεώθηκε για τις ερχόμενες μέρες, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου της Ηλείας έχουν σταματήσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν. Κάθε άλλο μάλιστα και αυτό γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με των – πρώην όπως όλα δείχνουν – ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαβαρίου Γιώργου Μπερούκα ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα όντας και πρώτος σκόρερ της. Η μεταγραφή ακόμα δεν έχει επίσημα ολοκληρωθεί μιας και η διοίκηση του ΑΟΧ ετοιμάζεται να κάνει μια ρελάνς στην προσπάθειά της να τον πείσει να ανανεώσει ωστόσο οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο που εκτιμάται πως όταν βρεθεί λύση στα διοικητικά του Ξενοφώντα θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

 24/7

HΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΛΟΜΙΟΥ: Μεταγραφές και ανανεώσεις

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε ο σχεδιασμός του ιστορικού Ηλειακού Βαρθολομιού από τη νέα διοίκηση αφού σε λιγοστό χρόνο μετά τη συγκρότησή του σε σώμα το νέο Δ.Σ. φρόντισε να κλείσει αρκετές εκκρεμότητες που αφορούν το ρόστερ της ομάδας.

Έτσι μετά την ανανέωση της παραμονής των ποδοσφαιριστών Μπάχα και Γκίνη και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, συμφώνησαν να συνεχίσουν με την ομάδα του Βαρθολομιού και οι ποδοσφαιριστές Παναγόπουλος, Ψυχογιός και Βαγγελάκος που με τους δυο προαναφερθέντες αποτέλεσαν βασικά εργαλεία στη ραχοκοκαλιά της ομάδας του Ηλειακού στο περσινό πρωτάθλημα της Α1. 

Ο σχεδιασμός όμως εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς δεν σταματάει εδώ αφού ένας φίλος από τα παλιά έρχεται πάλι πίσω στην ομάδα που τον ανέδειξε. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Τσόγκας αφού τελείωσε τις σπουδές του και αποκόμισε ποδοσφαιρικές εμπειρίες αγωνιζόμενος σε μεγαλύτερες κατηγορίες και δυσκολότερα πρωταθλήματα, επιστρέφει στην ομάδα του Ηλειακού για να συμβάλει και αυτός με την παρουσία του στους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα περίοδο. 

Γίνεται σαφές πως με τις παραπάνω δυναμικές κινήσεις του νέου Δ.Σ. και του προέδρου κυρίου Μπαλάση, ο Ηλειακός ενισχύεται σημαντικά, ενώ προιόντος του χρόνου θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση αφού ο μεταγραφικός πυρετός μόλις άρχισε.  

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Απέκτησε Λιούρη – Αποχώρησαν Χοτζάι και Λαμπρόπουλος

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Τραγανού είναι και επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης ο Αλέξης Λιούρης με την συμφωνία των δύο πλευρών να αποτελεί φυσική κατάληξη μετά από τις προχωρημένες συζητήσεις του τελευταίου διαστήματος. Ο Λιούρης που την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεχώρισε με την παρουσία του αγωνιζόμενος στον ΑΠΟ Κουρτεσίου έχοντας και εμπειρία Γ Εθνικής με την Δόξα Ν. Μανολάδας αναμένεται να αποτελέσει εξαιρετική προσθήκη στη μεσαία γραμμή για το συγκρότημα του Β. Αντωνιάδη με τα συνεχή τρεξίματα και την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση. Από ‘κει και πέρα παρελθόν αποτελούν από το σύλλογο οι Χοτζάι και Λαμπρόπουλος, με την Διοίκηση της Νίκης να «δίνει» τα γάντια του βασικού στο Γ. Ζύγουρα ενώ θα αποκτηθεί και ένας νεαρός τερματοφύλακας από την περιοχή που θα τον πλαισιώσει. Στο μέτωπο των ανανεώσεων, συνεχίζονται οι συζητήσεις με Γουβαλάρη και Γεωργιόπουλο ενώ στα σκαριά υπάρχουν και κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Έμειναν Θανάσης, Νίκος Χριστόπουλος και Παρ. Στροφύλλας

Το «κύμα» ανανεώσεων στον Κένταυρο Μαγούλας καλά κρατεί αφού μετά τους Κλάδη και Σ. Στροφύλλα, στο δυναμικό της ομάδας θα συνεχίσουν να προσφέρουν ο Νίκος και ο Θανάσης Χριστόπουλος, τα δύο αδέλφια που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τις επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια καθώς και ο Παρασκευάς Στροφύλλας, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ηλειακού ποδοσφαίρου που την περασμένη σεζόν «έκλεψε» τις εντυπώσεις και έβαλε παρακαταθήκη για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον. Οι παραμονές όμως δεν σταματούν εδώ αφού τις ερχόμενες μέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις ενώ στο μέτωπο των μεταγραφών η Διοίκηση κινείται μεθοδευμένα και οι όποιες προσθήκες γίνουν θα αφορά συγκεκριμένα τις θέσεις που πραγματικά χρειάζεται ενίσχυση ο Κένταυρος.

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Πήρε και Δ. Βόσσο

Μεταγραφή με… παρόν και μέλλον πραγματοποίησε η Νίκη Τραγανού αποκτώντας τον 16χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Βόσσο που την περσινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φορώντας τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοχωρίου συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α2 κατηγορία.  Οι εμφανίσεις του μάλιστα δεν πέρασαν απαρατήρητες και από μεγάλα κλαμπ του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού ήδη ΑΕΚ και Ατρόμητος Αθηνών τον έχουν στην ατζέντα τους και η πρόσκληση για την Κ17 τον περιμένει. Παρ’ όλα αυτά ήταν τέτοια η επιθυμία της Διοίκησης και του τεχνικού της Νίκης, Β. Αντωνιάδη να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας με την συμφωνία να αποτελεί την καλύτερη δυνατή κατάληξη και για τις δύο πλευρές αφ΄ ενός γιατί η Νίκη μετά και την παραμονή Ζύγουρα δημιουργεί ένα ικανότατο δίδυμο τερματοφυλάκων και αφ’ ετέρου για τον ίδιο μιας και θα έχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το μεγάλο ομολογουμένως ταλέντο  που διαθέτει στο κορυφαίο επίπεδο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.


 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟΥ: «Έκλεισε» Μπ. Κύτταρη!

Μια μεταγραφή που θα τον ισχυροποιήσει σημαντικά τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο έχει στα «σκαριά» ο Κεραυνός Καλλικώμου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χ. Κύτταρη που αποχώρησε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων και έχει φάει τα γήπεδα της Α1 κατηγορίας με το «κουτάλι» γνωρίζοντας όσο λίγοι τη θέση του στόπερ. Καταλαβαίνει κανείς πως ενδεχόμενη απόκτηση του ισχυροποιεί τα μέγιστα το νεοφώτιστο στην Α1 κατηγορία συγκρότημα του Σ. Τζέμου ενώ ακόμα πιο ελπιδοφόρο είναι το γεγονός πως έπεται και συνέχεια με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με μεταγραφικούς στόχους αφού πέραν του Νικολόπουλου κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και οι Κωλλέττης και Δάνισκας.

25/7

ΑΙΑΣ  ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Τη Δευτέρα πιθανότατα στο πρωτοδικείο!

Σε «τεντωμένο σχοινί»… εξακολουθεί να κρέμεται το μέλλον του ιστορικού Αίαντα  Γαστούνης, καθώς μετά  και την  ανακοίνωση του κ. Γιάννη Καράμπελα, με την οποία δηλώνει ότι αποσύρει κάθε  ενδιαφέρον,  και  τη μη επιστροφή… του απερχόμενου ΔΣ! Και όσο αυτό δεν γίνεται, άλλο τόσο ο ιστορικός Αίας βρίσκεται μια «ανάσα»… από το να οδηγηθεί στο πρωτοδικείο! Κάτι που ίσως… γίνει την ερχόμενη Δευτέρα! Εκτός και υπάρξει παρέμβαση  μέσα στο Σαββατοκύριακο του Δημάρχου Πηνειού κ. Αλέξη  Καστρινού! Η «ξυπνήσει»… από το λήθαργο η πόλη της Γαστούνης πριν η ομάδα διαλυθεί!

Μια  πόλη όμως η οποία θα πρέπει  να δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον της, στηρίζοντας ενεργά  την κάθε προσπάθεια, κατανοώντας  την οικονομική  κρίση που όλοι βιώνουμε!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Σήμερα το βράδυ η  κρίσιμη Γ. Σ. !

Για  Σήμερα Σάββατο κι ώρα 9μμ στο κοινοτικό κατάστημα  της Π. Μανολάδας, ορίστηκε η πρώτη Γ. Σ. της Προοδευτικής, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία όλων των περαιτέρω εξελίξεων. Καθώς  ο σχεδιασμός της ομάδας  έχει αργήσει πάρα – πολύ, και ο χρόνος φυσικά κυλά σε βάρος της ομάδας! Ενώ υπάρχουν και οι «φήμες» που μιλάνε για  αποχώρηση  από τα κοινά του συλλόγου δυο εκ των βασικών  πρωτεργατών της περασμένης περιόδου, όπως είναι ο απερχόμενος πρόεδρος και παλιός παίκτης της ομάδας, Σπύρος Κουρκουμέλης, και  ο ακουραστος παράγοντας, Παν. Σάμαρης! Πάντως  ευχή όλων είναι να βρεθεί λύση και να προκύψει νέο ΔΣ από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός, πριν είναι πολύ αργά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΣΑΒΑΛΙΩΝ: Πρώτη  ενίσχυση ο  Τζ. Χοτζάι!

Την ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής  ανακοίνωσε  χθες και επίσημα ο Ολυμπιακός Σαβαλίων! Καθώς  ηρθε σε συμφωνία με τον ικανό μέσο Τζέτο Χοτζάι, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Νίκη Τραγανού. Πρόκειται  για πολύ γνώριμο παίκτη στα  Σαβάλια, καθώς  έχει φορέσει  και στο παρελθόν τα «ερυθρόλευκα, πριν ενταχτεί στην Δάφνη Ανδραβίδας και  την Νίκη Τραγανού! Σίγουρα η απόκτηση του ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Λυσ. Τζαβάρα,  στην οποία  αναμένονται και άλλες προσθήκες! 

 27/7

HΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΛΟΜΙΟΥ: Συμφώνησε… με Ψυχογιό!

 

Με δυναμικό τρόπο  συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ιστορικού Ηλειακού Βαρθολομιού από τη νέα διοίκηση αφού σε λιγοστό χρόνο μετά τη συγκρότησή του σε σώμα το νέο Δ.Σ. φρόντισε να κλείσει αρκετές εκκρεμότητες που αφορούν το ρόστερ της ομάδας. Έτσι μετά την ανανέωση αρχικά της παραμονής των ποδοσφαιριστών Μπάχα , Γκίνη και οι ποδοσφαιριστές Παναγόπουλος, Ψυχογιός και Βαγγελάκος που με τους δυο προαναφερθέντες αποτέλεσαν βασικά εργαλεία στη ραχοκοκαλιά της ομάδας του Ηλειακού στο περσινό πρωτάθλημα της Α1, ανανέωσαν την συνεργασία τους . Ο σχεδιασμός όμως εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, συνεχίζεται και σε μεταγραφικό επίπεδο. Έτσι μετά τον Πέτρο Τσόγκα,  τα «κόκκινα» θα φορά και ο έμπειρος  Νεοχωρίτης στην καταγωγή γκολκίπερ Χρήστος Ψυχογιός(πέρυσι στον Αστέρα  Αμαλιάδας/ Πανόπουλου), για να συμβάλει και αυτός με την παρουσία του στους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα περίοδο, καλύπτοντας την θέση του  στρατευμένου ηδη  γκολκίπερ της ομάδας, Γιάννη Κουτσαβίτη. 

  

ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΤΖΟΪΟΥ: Αναμένονται νέες μεταγραφές  «βόμβες»!

Πρωταγωνιστικούς στόχους έχει θέσει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ενιπέας Λατζοΐου που συνεχίζει με τον Λ. Αθανασόπουλο στον πάγκο, και στο μέτωπο αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται ήδη για την ενίσχυση της. Ήδη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν το σύλλογο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν αποκτηθεί παίκτες που θα δώσουν μια διαφορετική ώθηση…  στον σύλλογο!  Οι παίκτες αυτοί είναι ήδη κλεισμένοι ,  ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθούν και επίσημα, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί  μέσα στην βδομάδα που ήδη διανύουμε! Να θυμίσουμε ότι έως τώρα έχει  αποκτηθεί και επίσημα ο Γιώργος Γκουβέρος από το Σκουροχώρι, και οι Γιώργος Τσαντίλης και Πάνος Κωτσάκης από τον Κένταυρο Μαγούλας. Όσο για την πρώτη της ομαδας, αυτή αναμένεται περί της 10 Αυγούστου!

 

ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Πρώτη μεταγραφή ο Κ. Κολόσακας!


Στον Λευκό Αστ. Σκουροχωρίου  θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην αρχηγός του Αργοναύτη Κατακόλου Κ. Κολόσακας που την περασμένη αγωνιστική περίοδο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ηρακλή Π/Β. Ο έμπειρος μέσος μάλιστα «πολιορκήθηκε» και από ομάδες της Α2 κατηγορίας καθώς είναι βέβαιο πως αν μείνει μακριά από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια θα αποτελέσει αξιόπιστο «όπλο» στην φαρέτρα κάθε προπονητή. Από εκεί και πέρα οι διοικούντες  της ομάδας σε συνεργασία με τον τεχνικό Ντίνο Ράπτη κινούνται και σε άλλα μέτωπα… και έως την Τρίτη αναμένονται  και άλλες μεταγραφές! Ενώ  βέβαια υπάρχει και το πανηγύρι της 14ης Αυγούστου  για τηνν οικονομική ενισχυση του συλλόγου, ο οποίος θα κανει πρεμιέρα στο γηπεδο στις  8 Αυγούστου!


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Νέο  ραντεβού… την ερχόμενη Τετάρτη!

«Άκαρπη»… ήταν τελικά η πρώτη προγραμματισμένη Γ. Σ. της Προοδευτικής Π. Μανολάδας  το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κοινοτικό κατάστημα , καθώς δεν υπήρξε ανταπόκριση  από πλευράς των μελών και φίλων της ομάδας! Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκα για την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουλίου στις9 μ.μ. και πάλι στο κοινοτικό κατάστημα της Π. Μανολάδας!  Καθώς ορίστηκε η   δεύτερη Γ. Σ. της Προοδευτικής, η οποία ελπίζετε αυτή τη φορά να αποτελέσει την αφετηρία όλων των περαιτέρω εξελίξεων. Καθώς  ο σχεδιασμός της ομάδας  έχει αργήσει πάρα – πολύ, και ο χρόνος φυσικά κυλά σε βάρος της ομάδας! Πάντως  ευχή όλων είναι να βρεθεί λύση και να προκύψει νέο ΔΣ  σε αυτή τη συνάντηση. Ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός, πριν είναι πολύ αργά. Πάντως η κατάσταση παραμένει δύσκολη και όλα πιθανά… εξ αιτίας της αδιαφορίας που επικρατει αυτή την ωρα για την ιστορική Προοδευτική!

29/7

ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΤΖΟΪΟΥ: Δικός του και ο Η. Αθανασόπουλος!

Τον 23χρονο τερματοφύλακα Ηρακλή Αθανασόπουλο απέκτησε ο Ενιπέας Λατζοΐου. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ενιπέα Λατζοΐου και πρόπερσι συνέχισε την καριέρα του στον Απόλλων Σμίλα (πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές ως βασικός τερματοφύλακας) . Πέρσι αγωνίστηκε τον α’ γύρο στην Θύελλα Καταρραχίου και στον β’ γύρο επέστρεψε πάλι στον Απόλλων Σμίλα (με λιγότερες συμμετοχές λόγω σπουδών).

Αυτή είναι η 4η μεταγραφή, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές  των Γκουβέρου, Τσαντίλη και Κωτσάκη, ενώ έπεται συνέχεια…

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Νέο καθοριστικό  ραντεβού… σήμερα 

«Άκαρπη»…  ως γνωστό ήταν η πρώτη προγραμματισμένη Γ. Σ. της Προοδευτικής Π. Μανολάδας, καθώς δεν υπήρξε ανταπόκριση από πλευράς των μελών και φίλων της ομάδας. Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου στις9 μ.μ. και πάλι στο κοινοτικό κατάστημα της Π. Μανολάδας. Καθώς ορίστηκε η δεύτερη Γ. Σ. της Προοδευτικής, η οποία ελπίζετε αυτή τη φορά να αποτελέσει την αφετηρία όλων των περαιτέρω εξελίξεων. Πάντως η κατάσταση παραμένει δύσκολη και όλα πιθανά… εξ αιτίας της αδιαφορίας που  επικρατεί αυτή την ώρα για την ιστορική Προοδευτική.

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: Παρελθόν ο Θεοδωρακόπουλος  λόγω φόρτου εργασίας!

Παρελθόν αποτελεί από χθες και επίσημα από τον Ξενοφώντα Κρεστένων ο έμπειρος γκολκίπερ Σάκης Θεοδωρακόπουλος λόγω φόρτου εργασίας! Μάλιστα  το Δ.Σ. της ομάδας τον ευχαριστεί για την μεγάλη του προσφορά  στα δυο χρόνια που έμεινε στην Κρέστενα και του εύχεται  ότι καλύτερο!  Αντίθετα συνεχίζει στον σύλλογο ο βασικός  κορμός( Μιχαλόπουλος, Π. και Τ. Κουτσογιαννάκης, Μυλωνάς, Δρακόπουλος Β. Πρίνος Π., Διονυσόπουλος Γ.,  και  Δημάκης Π. ενώ επέστρεψε από ομάδα της Άρτας και ο Βας. Κουής!  Πλέον  ο Ξενοφών μπαίνει  γερά στις μεταγραφές – ανακοινώσεις, με τον γκολκίπερ πλέον να είναι η πρώτη προταιρεοτητα(έχει αποχωρήσει και ο Διαμαντής)!

ΑΙΑΣ  ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: «Παράταση…» στην  αγωνία !

Σε «τεντωμένο σχοινί»… εξακολουθεί να κρέμεται το μέλλον του ιστορικού Αίαντα  Γαστούνης!  Καθώς η παρέμβαση του Δημάρχου Πηνειού και ένθερμου φιλάθλου του Αίαντα κ. Αλέξη Καστρινού,  δεν έφερε  προς το παρών τουλάχιστον αποτέλεσμα , αφού στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης  στην έκτακτη Γ.Σ. το βράδυ της Δευτέρας,  με  θέμα την «σωτηρία» της ομάδας, σε συνεργασία με  το απερχόμενο Δ.Σ., προκειμένου να μη διαλυθεί ο σύλλογος, και οδηγηθεί στο πρωτοδικείο Γαστούνης, το παρών έδωσαν δέκα μέλη! Έτσι  η πρωτοβουλία και η προσπάθεια του Δημάρχου πήρε «παράταση», μπας και βρεθεί λύση.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Γ. Τσάμπρας ο πρώτος!

O Γιάννης Τσάμπρας είναι από την Τρίτη και επίσημα η πρώτη μεταγραφή του Κένταυρου ενόψει της νέας σεζόν αφού συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και επιστρέφει στην Μαγούλα για να υπερασπιστεί για άλλη μια χρονιά την εστία του συγκροτήματος του Άρη Ρουμελιώτη. Ο Τσάμπρας με πολυετή θητεία στα ηλειακά γήπεδα ξεκίνησε και την περσινή χρονιά στον Κένταυρο, αποχώρησε ωστόσο τον Ιανουάριο για να ενταχθεί στην Ολυμπιάδα Γουμέρου. Έτσι, με τη μεταγραφή αυτή ο Κένταυρος Μαγούλας «κλείνει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θέση κάτω από τα δοκάρια αποκτώντας έναν ικανότατο και έμπειρο τερματοφύλακα που γνωρίζει άψογα τα αποδυτήρια και τη νοοτροπία του σωματείου. Από εκεί και πέρα, και αφού το θέμα των ανανεώσεων εξελίχτηκε θετικά σε πολύ μεγάλο ποσοστό, σειρά τώρα έχει η μεταγραφική ενίσχυση με την Διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή να βρίσκεται σε επαφές με διάφορους στόχους οι οποίες αν ευοδωθούν θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

 

ΑΟ ΧΑΒΑΡΙ: «Πιάνει» δουλειά ο Δ. Διαμαντόπουλος!

Του Γ. Μικελόπουλου

(georgemikel1989@gmail.com)

O Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα είναι ο νέος τεχνικός του Χαβαρίου που θα κληθεί να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Ν. Γκρίλλας. Η «σημαία» της ομάδας τα τελευταία χρόνια μάλιστα θα έχει τον διπλό ρόλο του παίκτη – προπονητή αφού η εμπειρία και η ποδοσφαιρική ικανότητα που διαθέτει κρίθηκαν απαραίτητες και για την φετινή χρονιά και ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται αλλά και να καθοδηγεί. Στα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση του Κ. Ρούνη από τα Σαβάλια η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει να κινείται μεθοδευμένα για την στελέχωση του ρόστερ ενώ και στο μέτωπο των ανανεώσεων οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο αν και  δεν έχει έρθει η ώρα για ανακοινώσεις. Τέλος, υπάρχει η πρόθεση η προετοιμασία να ξεκινήσει γύρω στις 5 με 10 Μαΐου αλλά αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι αν αυτό θα γίνει πριν ή μετά από την προκαθορισμένη εκδήλωση της ομάδας που έχει οριστεί για τις 8 του μήνα.


Όλη η επικαιρότητα