Μουσική

To νέο άλμπουμ της Adele δεν αναμένεται πριν από το τέλος του 2015

adele-neo-album-700x357.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το 2015 αναμέναμε την μουσική επιστροφή της Adele όμως σύμφωνα με τις νέες φήμες υπάρχει η πιθανότητα να μη δούμε τη συνέχεια του «21» ούτε φέτος. Η αξιόπιστη πηγή, είναι η Music Business Worldwide η οποία έμαθε από πηγές κοντά στην Adele πως:

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα ο δίσκος να κυκλοφορήσει πριν από το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Και συνέχισε λέγοντας:

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μόνο όταν είναι έτοιμος και ελπίζω ότι θα είναι προς το τέλος του 2015

Σύμφωνα με την πηγή αυτή ούτε η δισκογραφική της Adele XL Recordings, προσπαθεί να επιταχύνει την κυκλοφορία του άλμπουμ , αντίθετα υποστηρίζει την τραγουδίστρια στην απόφασή της να πάρει όσο χρόνο χρειαστεί.

Πάντως πριν λίγους μήνες είχαν βγει φήμες πως το πολύ κάπνισμα είναι η αιτία που η τραγουδίστρια έχει αναβάλει την κυκλοφορία του δίσκου. Η ίδια η Adele πριν από λίγα χρόνια είχε δηλώσει: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, θα κάπνιζα 25 τσιγάρα την ημέρα. Το κάπνισμα είναι το αγαπημένο μου πράγμα που θέλω να κάνω στη ζωή μου.» Σύμφωνα με τις φήμες, φαίνεται ότι τραγουδίστρια προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα, όμως μέχρι τώρα οι προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες και έτσι η Adele (λένε) επιδιώκει τη βοήθεια ενός υπνοθεραπευτή. Πάντως πέρα από τις φήμες ας ελπίσουμε πως η επιστροφή δεν θα αργήσει… αλλιώς, πως θα αποκαλούμε το άλμπουμ … 26, 27, 28;

Πηγή: hit-channel.com

Όλη η επικαιρότητα