Lifestyle

Το νέο μαγιό που θα σας απελευθερώσει

to_neo_magio_poy_tha_sas_apeleytherosei.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αν θέλετε να βγείτε στην παραλία τόπλες αλλά είτε ντρέπεστε είτε δεν σας αφήνουν οι φεμινιστικές καταβολές σας να κάνετε κάτι τέτοιο, η λύση υπάρχει και έρχεται κατευθείαν από το Σικάγο. Δυο κυρίες, φανατικές φεμινίστριες, η Robyn Graves και η Michelle Lytle δημιούργησαν το νέο μπικίνι, το οποίο ήδη γίνεται δημοφιλές στην Αμερική.

Λέγεται TaTa Top, είναι σε nude ( του δέρματος) χρώμα και αποτελείται από το πάνω μέρος του μπικίνι, το οποίο, όταν το φορέσετε, είναι σαν να κάνετε τόπλες μπάνιο. Και αυτό γιατί το μαγιό έχει ψεύτικες ρώγες σχηματισμένες που δίνουν την αίσθηση ότι είναι αληθινές. Το κόστος του μαγιό είναι 28 δολάρια, από τα οποία τα 5 θα πάνε για το ίδρυμα που πολεμάει τον καρκίνο του στήθους.

Η Robyn και η Michelle έγραψαν περήφανες στο site τους ότι δημιούργησαν το συγκεκριμένο μαγιό για να βοηθήσουν στο να πάψει να θεωρείται η ρώγα ως κάτι “πονηρό” και ότι έτσι παράλληλα προστατεύεσαι και από τον ήλιο. Επίσης με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά στην ιδέα του τόπλες.

www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα