Ηλεία

Το νερό… χάνεται στο Χάβαρι

Ακούστε το άρθρο

Τσάμπα χάνονται καθημερινά χιλιάδες κυβικά νερού από την κεντρική πομώνα Χαβαρίου, η οποία εδώ και αρκετό καιρό «τρέχει» χωρίς να υπάρχει κάποια παρέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Ήλιδας.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Χαβαρίου Παναγιώτης Ρούνης έχει καταθέσει σχετική αίτηση στην Υπηρεσία Ύδρευσης, ζητώντας άμεσα λύση στην κατασπατάληση του νερού, ωστόσο δεν έχει λάβει απάντηση, αλλά δεν έχει δοθεί και λύση.

«Κατέθεσα αίτηση, αλλά η Υπηρεσία Ύδρευσης δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Καθημερινά χάνεται τόσο νερό και δεν υπάρχει καμία μέριμνα. Και μάλιστα ενώ βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο και θα πρέπει έτσι κι αλλιώς όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί με τη χρήση του νερού. Αφότου παραιτήθηκε προ μηνών ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ζάρας, δεν ξέρεις που να απευθυνθείς και που να βρεθεί λύση.

Δεν αναλαμβάνει κανείς τίποτα και κανείς δεν ξέρει. Είναι μια ακέφαλη υπηρεσία, όμως πρέπει να βρεθεί λύση για να μην χάνεται το νερό. Δεν πάει άλλο…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούνης.

Όλη η επικαιρότητα