Αρθρογραφία

Το νου σας…. Πολίτες

Ακούστε το άρθρο

Ήρθε πάλι ο καιρός που όλοι τούτοι που μας επέβαλαν άδικο από την θέση που τους δώσαμε για να εκτελούν ότι απαιτείται ωστε να εξυπηρετούνται  οι  ανάγκες των πολιτών,θα ξανά ζητήσουν την ψήφο μας….. Το νου σας …πολίτες.

Όλοι αυτοί που όμως λειτούργησαν με γνώμονα ότι η θέση που τους δώσαμε, είναι κτήμα τους και εμείς οι υπήκοοι τους,οι υποτελείς τους, οι δούλοι τους ….και εκτελούσαν μόνο ότι τους εξυπηρετούσε στο προσωπικό τους συμφέρον, μόνο ότι εξυπηρετούσε τα «νιτερέσα» που είχαν δημιουργήσει και πάντα φροντίζοντας να είναι παρόντες στις κηδείες και στα μνημόσυνα, γιατί εκεί πάνε τζάμπα, χωρίς δώρο, φροντίζοντας πάντα η φάτσα τους να μπαίνει σε κάθε φωτογραφία που δημοσιεύεται, φορώντας το επιτηδευμένο χαμόγελο τους .

Ειδικά στην Ηλεία που αν και είναι ο πιο προικισμένος νομός της Ελλάδας, κατέχει την τελευταία θέση στην ανάπτυξη ,λες και γίνεται διαγωνισμός για να επιλεγεί ο κάθε ανεπαρκής, ψεύτης, συμφεροντολόγος,ανεπάγγελτος, ξεδιάντροπος,για τις θέσεις που θεσμικά έχουν δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Όλοι αυτοί οι οποίοι σκύβοντας μπαίνουν κάτω από την κεντρική εξουσία σαν κατσαρίδες, υπηρετώντας ανθελληνικά σχέδια, σχέδια που έχουν σαν στόχο και σκοπό τον αφανισμό των Ελλήνων.

Όπως δήλωσε κάποιος ο οποίος είναι χρόνια στα πράγματα και φροντίζει να παραμένει…….η αυτοδιοίκηση αποτελεί τον ιμάντα μεταφοράς εκλογικής πελατείας στην κεντρική εξουσία…αυτός ξέρει πολύ καλά τι λέει…. Εμείς όμως πρέπει να καταλάβουμε.

Συμπολίτες μου γύρω μας οι ανάγκες παραμένουν, διότι δεν γίνεται ποτέ τίποτα για να καλυφθούν.

Οι ανάγκες παραμένουν…..για να μπορούν όλοι οι άρπαγες της ψήφου μας….  να τάζουν ότι θα τις καλύψουν και εμείς να τους πιστεύουμε, για να μας ξανά κοροϊδεύουν και πάλι.

Για αυτό συμπολίτες μου προσπαθήστε να είστε ενημερωμένοι αντί να είστε ισχυρογνώμονες σε ότι μας παραμύθιασαν ότι ισχύει.

Ενημερωθείτε, διότι όταν κάποιος γνωρίζει… δεν νομίζει… δεν πιστεύει… και δεν επιτρέπει να τον κοροϊδεύουν.

Για αυτό λοιπόν…….

Το νου σας….. πολίτες

Το νου σας……. Στον ψήφο

Γιώργος Ζαχαρόπουλος

Υπεύθυνος νομού Ηλείας

Ελλήνων Συνέλευσις

Όλη η επικαιρότητα