Ηλεία

Το ολοστρόγγυλο σπίτι στο Κάτω Σαμικό -Ενα Airbnb σαν ιπτάμενος δίσκος μέσα στο πράσινο

Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν λίγα σπίτια στο Airbnb που ξεχωρίζουν χάρη στην αρχιτεκτονική τους και σίγουρα ένα από αυτά είναι μία κατοικία στο Κάτω Σαμικό.

Το σπίτι είναι ολοστρόγγυλο! Το Airbnb βρίσκεται στο Κάτω Σαμικό μόλις 3 χλμ από τη θάλασσα και πολύ κοντά στη λίμνη Καϊάφα και την Αρχαία Ολυμπία. Η εν λόγω κατοικία μπορεί να αποτελέσει άνετα «βάση» μιας οικογένειας ή μιας παρέας για εξερεύνηση του νομού Ηλείας και όχι μόνο! Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν τις αμμώδεις απέραντες παραλίες, τα καταπράσινα χωριά, αλλά και σπουδαίους αρχαιολογικούς θησαυρούς.

Το στρογγυλό Airbnb σχεδιάστηκε λεπτομερώς από έναν γλύπτη, έχοντας ομολογουμένως ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Το σχήμα του δημιουργεί στους φιλοξενούμενους του το αίσθημα αγκαλιάς από τους λόφους και το πλούσιο πράσινο της περιοχής.

Τόσο το σπίτι, όσο και ο κήπος εναρμονίζονται με τη φύση. Μπορεί να μην είναι τόσο απομονωμένο, όσο το Airbnb στις Πρέσπες, ωστόσο, προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον μακριά από τη βουή, μέσα στο πράσινο.

Αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για οικογένεια, καθώς τα παιδιά μπορούν να στιγμές γεμάτες παιχνίδι στον κήπο, ενώ οι μεγάλοι να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα να «σβήνει» μέσα στη φύση.

Το Airbnb στο Κάτω Σαμικό μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι οκτώ επισκέπτες.

Το σπίτι Airbnb διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, θέρμανση, και ό,τι χρειάζεται ο επισκέπτης για μια ευχάριστη διαμονή. Επίσης, έχει τηλεόραση 49 ιντσών, κατάλληλη για βραδιά ταινίας ή μαραθώνιο σειράς!

Το κόστος διαμονής είναι κάτι λιγότερο από 100 ευρώ το βράδυ.

Φωτογραφίες από το Airbnb του Κάτω Σαμικού

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα