Life

Το πιο γλυκό πράγμα που θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο

Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι είναι καλοί στα λόγια, κάποιοι στις πράξεις και κάποιοι είναι απλά Καρκίνοι.

Κριός
Ο Κριός είναι πραγματιστής. Είναι συνειδητοποιημένος και θέτει στόχους χωρίς να αποπροσανατολίζεται. Προσπαθεί να είναι αισιόδοξος σε ό,τι κάνει. Αυτό κράτα το. Θέλει να ακούσει κάτι φανταχτερό που θα τον εντυπωσιάσει, αλλά ταυτόχρονα και ειλικρινές. Θέλει να δει ότι τον εκτιμάς. Πες του: «Είσαι η απόδειξη ότι μπορώ να πετύχω τους υψηλούς μου στόχους»

Ταύρος
Αισθησιακοί, ρομαντικοί, στοργικοί, απαιτούν το ίδιο και από εσένα. Θέλουν να ακούσουν κάτι που θα καθρεφτίζει τα συναισθήματά σου για εκείνους, δηλαδή το ότι τους είσαι πιστός και ότι είσαι ενθουσιασμένος με τη σχέση σας. Πες: «Κάθε φορά που σε σκέφτομαι, μου έρχονται εκατό επιπλέον λόγοι που σ’αγαπώ, αγάπη μου».

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι θέλουν να περνούν καλά και θέλουν να περνάς και εσύ μαζί τους καλά. Είναι στοργικοί αλλά κυρίως είναι ενθουσιώδεις. Και όταν ενθουσιάζονται, αγχώνονται γιατί θέλουν και εσύ να ενθουσιάζεσαι. Πες: «Περνάω εκπληκτικά μαζί σου, κάνουμε πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ευαισθητούλης και δεν έχει και πολλή αυτοπεποίθηση. Θέλουν να ξέρουν ότι είσαι εκεί γι’ αυτούς, ώστε να ανοιχτούν. Πώς θα το κάνεις; Λέγοντας: «Θέλω να σου φτιάχνω τη μέρα, ακόμη και αν δεν είναι κακή».

Λέων
Ξέρεις τι θέλει το λιονταράκι.Την προσοχή σου. Ναι, ακόμα και όταν δεν είστε μαζί, θέλει να ξέρει ότι τον σκέφτεσαι. Και όχι απλά να τον σκέφτεσαι, αλλά να σκέφτεσαι και πόσο καλά περνάτε όταν είστε μαζί. Θα τον ρίξεις με ένα: «Όταν είμαι μαζί σου, είμαι πραγματικά ο εαυτός μου!»

Παρθένος
Ένας άνθρωπος τόσο εργατικός όσο ο Παρθένος, γίνεται πολύ σκληρός κριτής του εαυτού του. Αν υπενθυμίσεις στον Παρθένο ότι έχει και συναισθήματα τον έχεις κερδίσει. Πώς; « Η καρδιά σου είναι τόσο όμορφη όσο το μυαλό σου».

Ζυγός
Είναι λίγο ψώνιο, με αποτέλεσμα να πιστεύει συνεχώς ότι δεν είναι όπως θα ήθελε. Άσε που κάποιες φορές ξεχνάει να ασχοληθεί με τη δική του ευτυχία και βάζει σε προτεραιότητα των άλλων. Ίσως με ένα: «Αν η αγάπη είχε πρόσωπο, θα είχε το δικό σου» να τον ευχαριστήσεις πολύ.

Σκορπιός
Τα έχουμε πει. Ο Σκορπιός είναι σούπερ παθιασμένος, ειδικά με ό,τι αγαπά. Κάποιες φορές,όμως, μπορεί να γίνει μυστικοπαθής όταν πρόκειται να ανοιχτεί. Άνοιξε του μία τέτοια κουβέντα με ένα: «Η ζωή σου με εμπνέει να ζήσω και εγώ έτσι παθιασμένα».

Τοξότης
Το τρενάκι –rollercoaster- του ζωδιακού θέλει σίγουρα να ακούσει κάτι αισιόδοξο και ειλικρινές. Επίσης θέλουν να ακούνε ότι δεν είναι οι μόνοι χαζοχαρούμενοι του ζωδιακού και ότι κάποιος εκτιμά την ψυχολογία κουταβιού που έχουν. Πες: « Κάθε μέρα μαζί σου είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

Αιγόκερως
Θα περάσεις χρόνο μακριά από τον Αιγόκερω γιατί έχει ένα κάποιο πάθος για τη δουλειά του. Είναι όμως και λίγο απαισιόδοξος ο γλυκούλης και κάποιες φορές έχει ανάγκη να ακούσει μία γλυκιά κουβέντα. Στείλε αυτό: «Με κάνεις να χαμογελάω ακόμη και όταν δεν είμαστε μαζί».

Υδροχόος
Αποδέξου αυτό το ζώδιο όπως είναι. Δε θα σου ανοιχτεί αν δε δεις τη ζωή με τα δικά του μάτια ή αν δεν είσαι καλυμμένος με αυτό που έχει. Επειδή μέσα στο μυαλό του αμπελοφιλοσοφεί, θέλει να ακούσει κάτι για νου, ή κάτι για την ψυχή. «Η λογική μου έχει αποκτήσει συναίσθημα». Βαθύ.

Ιχθείς
Στα ρομαντικά ψαράκια τι να πρωτοπείς; Η αλήθεια είναι ότι σε εμπνέουν να τους πεις πολλά όμορφα λόγια, τα οποία σίγουρα θα εκτιμήσουν. Τα χαρακτηρίζει όμως και μια κυκλοθυμία. Θέλουν να ακούσουν κάτι τύπου μαζί σου και στην κόλαση, αλλά πιο ποιητικά: «Μη φοβάσαι, στις σκοτεινές σου στιγμές θα σε βοηθώ πάντα να δεις τη φωτεινή πλευρά».

ΠΗΓΗ: in2life

Όλη η επικαιρότητα