Κόσμος

«Το πλήρωμα ούρλιαζε “εκκενώστε”, ακούσαμε έκρηξη»: Στιγμές τρόμου για επιβάτες στο αεροδρόμιο Στάνστεντ

Ακούστε το άρθρο

«Έσπρωχναν τους ανθρώπους προς τις εξόδους. Είχαμε ακούσει ήδη έναν μεγάλο θόρυβο και είδαμε κάτι που έμοιαζε με έκρηξη» περιέγραψαν επιβάτες της πτήσης

Τις στιγμές τρόμου που έζησαν σε πτήση της εταιρείας Laudamotion όταν το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα το βράδυ της Παρασκευής και οι πιλότοι υποχρεώθηκαν να ακυρώσουν την απογείωση από το αεροδρόμιο του Στάνστεντ περιέγραψαν επιβάτες του Airbus A320 με προορισμό τη Βιέννη.

Σε βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι 169 επιβάτες εγκαταλείπουν από τις φουσκωτές τσουλήθρες το αεροπλάνο που βρισκόταν ήδη στον διάδρομο απογείωσης.

«Το πλήρωμα άρχισε να ουρλιάζει “εκκενώστε” και “πήδήξτε” και αυτό προκάλεσε πανικό» δήλωσε επιβάτης της πτήσης.

«Έσπρωχναν τους ανθρώπους προς τις εξόδους. Είχαμε ακούσει ήδη έναν μεγάλο θόρυβο και είδαμε κάτι που έμοιαζε με έκρηξη» πρόσθεσε η ίδια.

«Στη μέση της διαδικασίας απογείωσης στο Στάνστεντ, ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος, σταμάτησε και όλοι βγήκαν από τις εξόδους κινδύνους. Μια από αυτές τις άνοιξε ένας φίλος μου. Ήταν πολύ τρομακτικό σίγουρα» περιέγραψε στο Twitter την εμπειρία του ένας άλλος επιβάτης.

Μέχρι στιγμής η Βρετανική Επιτροπή Αεροπορικών Ατυχημάτων δεν έχει ανακοινώσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε την ακύρωση της απογείωσης.

Όλη η επικαιρότητα