Lifestyle

Το πρώτο μήνυμα της Λάουρας Νάργες μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Ακούστε το άρθρο

Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν η είδηση ότι χώρισαν η Λάουρα Νάργες με τον Μιχάλη Μουρούτσο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κύκλους της showbiz. Το ζευγάρι μετά από μία πολύχρονη σχέση αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Αν και το ζευγάρι μέσα στα χρόνια που ήταν μαζί, είχε περάσει αρκετά διαστήματα χώρια ο ένας από τον άλλον, λόγω της συμμετοχής τους στο πρώτο και στο δεύτερο Survivor, αντίστοιχα. Όμως, τόσο η Νάργες, όσο και ο Μουρούτσος εξέφραζαν με κάθε τρόπο την αγάπη ο ένας για τον άλλον. Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει όταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε παραδεχθεί σε ένα έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 2 ότι η Λάουρα ήταν για εκείνον μία «ιερή επιλογή». Μάλιστα, η Νάργες είχε ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τον δει από κοντά στο πλαίσιο ενός ακόμη επάθλου.

Ωστόσο, σήμερα δεν είναι πια μαζί, με τον Μουρούτσο να έχει σβήσει από το λογαριασμό του στο Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες. Κάτι, που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει η Λάουρα, η οποία, όμως, για αρκετές ημέρες δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση στο λογαριασμό της, αν και είναι αρκετά δραστήρια στα social media. Επέλεξε, μάλλον, το προηγούμενο διάστημα μία περίοδο σιωπής, σε αντίθεση με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος συνέχιζε να ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Ωστόσο, μετά από τη μικρή αυτή αποχή, η Λάουρα επέστρεψε στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με ένα μελαγχολικό μήνυμα, όπου εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται τον χωρισμό της.

«Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα