Life Ηλεία Παρουσίαση Επιχείρησης

Το Sherlock αλλάζει και φέρνει το… καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης!

Ακούστε το άρθρο

Μια καλοκαιρινή όαση, έρχεται να χαρίσει ανάσες δροσιάς στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου. Το Sherlock All Day Bar, αλλάζει και μεταμορφώνεται σε θερινό όνειρο για τους λάτρεις της ποιότητας και της lounge διασκέδασης.

κάθε βράδυ μετά τις 21:00

Η πόλη είναι πιο όμορφη όταν την βλέπεις από ψηλά, και ακόμη περισσότερο, όταν την κοιτάζεις από το ανακαινισμένο roof bar του Sherlock, εκεί όπου το υπέροχο γυάλινο μπαλκόνι δεν αφήνει τίποτε να σου κρύβει τη θέα.

Στην αγαπημένη ταράτσα της πόλης, το στοιχείο του νερού, το στοιχείο της ζωής, πρωταγωνιστεί, καθώς την ξεχωριστή διακόσμηση συνθέτουν ένα υπέροχο ενυδρείο και ένα φινετσάτο σιντριβάνι.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς όταν λέμε ότι το Sherlock αλλάζει, δεν εννοούμε μόνο τη διακόσμηση. Νέοι lounge ρυθμοί δίνουν διαφορετικό χρώμα στα βράδια του καλοκαιριού.

Νέες γεύσεις προστίθενται στο κατάλογο, καθώς ο σεφ του καταστήματος δημιουργεί για εσάς τέσσερις διαφορετικές γευστικές επιλογές σούσι, αλλά και πολλά ακόμη κρύα πιάτα και finger food.

Φυσικά όμως, κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές, όπως ο πλούσιος κατάλογος γεμάτος ευφάνταστα και εκλεκτά κοκτέιλ, καθώς και η μοναδική ατμόσφαιρα του roof bar, την οποία δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.

Όλη η επικαιρότητα