Ελλάδα

Το σπαρακτικό μήνυμα της κόρης της Ειρήνης Λαγούδη

Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για τις απειλές που δέχεται. Η μεγάλη της κόρη ξεσπά με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

To αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ειναι της Τασούλας Παπανικολάου. 

14 μήνες τα τρία παιδιά της Ειρήνης Λαγουδη προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια της μητέρας τους. Γ ια πρώτη φορά η μεγάλη κόρη Καλλιόπη με ένα κείμενο της στα social media ζητά να μάθει την αλήθεια για τον τραγικό θάνατό της.

«Δικαίωση; Τι δικαίωση; Δεν υπάρχει δικαίωση όταν μιλάμε για θάνατο. Η μόνη δικαιοσύνη σ ‘αυτές τις περιπτώσεις είναι η αλήθεια. Να βγει η αλήθεια στο φως. Δεν τίθεται θέμα αποκατάστασης σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αφαίρεση ζωής. Τη δική της πρώτα απ’ολα. Την απουσία της απ’ τις ζωές μας. Είχα την ευλογία αυτό τον λαμπερό  άνθρωπο να είναι  μητέρα μου», έγραψε.

Μήνυση για τις απειλές κατέθεσε η οικογένεια

Η οικογένεια κυνηγά πλέον νομικά όλους όσους  τους απειλούν. Στο το έγγραφο  που κατέθεσε ο αδερφός της ατυχής μητέρας στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αναφέρονται όλες οι απειλές.  Στο σπίτι, το σχολείο της μικρής κόρης, στον εργασιακό χώρο. Ύβρεις, παρενόχληση, εκβιασμοί. Ακόμα και σεξουαλική προσέγγιση τόσο σε κινητά όσο και στους προσωπικούς λογαριασμούς κυρίως των παιδιών στα social media.

Ο αδερφός της Ειρήνης λέει στο Star: 

«Μας είπαν ότι κάποιος παρακολουθεί τη μεγάλη κόρη στο Μεσολόγγι. Ποιος κατέγραφε αστυνομικό της ασφάλειας και το διέρρεε στο Ίντερνετ χωρίς να το ξέρει; Ποιοι κατηγορούσαν μετά ότι είμαστε δολοπλόκοι; Ποιοι διαρρέουν πράγματα της δικογραφίας;»

Μετά τη μήνυση αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις στα πρόσωπα που απειλούν την οικογένεια της άτυχης μητέρας.

«Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα γεράματα»

Ο αδερφός της Ειρήνης δηλώνει αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους: «Περιμένουμε, καρτερούμε να έρθει αυτή η πολυπόθητη απάντηση, τι έγινε, ποιος και γιατί, ήταν κρίμα και άδικο και γι’ αυτό τα παιδιά που μεγαλώνουν και για μένα που την έχασα και για τα εγγόνια που δεν θα δει η ίδια και δεν θα κρατήσει στην αγκαλιά της, γιατί; Αυτό το γιατί θα με φάει και μέχρι τα γεράματα θα τρέχω στα δικαστήρια γι’ αυτούς που έκαναν ό, τι έκαναν».

Πηγή: STAR 

Όλη η επικαιρότητα