Κινηματογράφος

Το τέλος του Game of Thrones θα είναι εντελώς ανατρεπτικό

Ακούστε το άρθρο

Η Sansa Stark δίνει τη δική της οπτική για το φινάλε της σειράς

Κάθε φορά που κάτι νέο διαδίδεται για την 8η σεζόν του Game of Thrones μας υπενθυμίζεται ότι η λατρεμένη σειρά θα ρίξει οριστικά αυλαία μέσα στο 2019. Φυσικά όλοι αναρωτιούνται πως θα τελειώσει η σειρά που μας κράτησε συντροφιά τόσα χρόνια και δεθήκαμε τόσο σφιχτά με τους χαρακτήρες της, ένα δύσκολο εγχείρημα που φαντάζει δυσκολότερο δεδομένου του ένθερμου κοινού της.

Την δική της οπτική στο πως θα ολοκληρωθεί το Game of Thrones έδωσε η Sophie Turner, κοινώς γνωστή ως Sansa Stark, μιλώντας στο Digital Spy:

Για μένα -χωρίς να θέλω να σποιλάρω κάτι, θαρρώ- ήμουν ευχαριστημένη από το πόσο απροσδόκητο πραγματικά είναι το τέλος της. Ο κόσμος έχει σκεφτεί τόσες θεωρίες για το πως θα τελειώσει και ποιοι θα καταλήξουν που και ποιοι με ποιους. Πραγματικά όπως είναι τόσο αναπάντεχος ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώνεται. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό και νομίζω πως και οι fans θα νιώσουν το ίδιο. 

Η Turner με πολύ προσοχή χωρίς να δώσει spoilers μας προϊδεάζει για ένα εντελώς αναπάντεχο φινάλε που θα ρίξει έξω πολλές θεωρίες που έχουν σκεφτεί με περίσσια λεπτομέρεια οι fans, αν και μέχρι τώρα, οι θεωρίες που κυκλοφορούν στα σοκάκια του διαδικτύου, καλύπτουν πάνω-κάτω κάθε πιθανή έκβαση της ιστορίας. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα μέτρα που έλαβε η παραγωγή για την αποφυγή διαρροών πληροφοριών εκ των έσω ήταν στην καλύτερη περίπτωση, δρακόντεια. Οι ηθοποιοί λάμβαναν μόνο σε ψηφιακή μορφή τους διαλόγους τους, οι οποίοι μόλις ολοκλήρωναν τις σκηνές τους, αυτά διαγραφόντουσαν αυτομάτως.

Μόλις μια χούφτα άνθρωποι ξέρουν το πραγματικό τέλος, ενώ οι περισσότεροι έχουν δει πολλαπλές βερσιόν του, που έχουν γυριστεί για να μπερδέψουν τους διαβόητους, που θα θέλουν να διαρρεύσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Το Game of Thrones Season 8 αναμένεται να βγει στον αέρα το 2019 στο HBO.

Πηγή: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα