Κινηματογράφος

Το τρέιλερ για τον 7ο κύκλο του «The Walking Dead» κρύβει μια αποκάλυψη

78bfd5de3bc38f396db3a9fefbf1a5de.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το τρέιλερ για τον 7ο κύκλο της δημοφιλούς αιματοβαμμένης σειράς παρουσιάστηκε στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, παίζοντας ακόμα περισσότερο με τα νεύρα των θαυμαστών της.

«Δεν ξέρω τι στο διάολο συμβαίνει, με τον πιο υπέροχο τρόπο», λέει η Κάρολ στο τρέιλερ για τον πολυαναμενόμενο έβδομο κύκλο του «The Walking Dead», και αυτή η φράση μάλλον συνοψίζει τα συναισθήματά μας για αυτό το νέο υλικό που παρουσιάστηκε μόλις στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο.

[προσοχή: ακολουθούν spoilers για τους προηγούμενους κύκλους του «The Walking Dead»]

Ολοι φυσικά θυμάστε πώς τέλειωσε ο έκτος κύκλος, με τον Νίγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν) να απειλεί τις ζωές σχεδόν σύσσωμου του καστ της σειράς; Αν δεν θυμάστε, αυτή εδώ η λίστα θα σας βοηθήσει.

Προφανώς, το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνος που θα συναντήσει το τέλος του στην αρχή του έβδομου κύκλου, παίζοντας ακόμα περισσότερο με τα νεύρα των θεατών, καθώς επαναλαμβάνει σαδιστικά το σκανδαλώδες cliffhanger της έκτης σεζόν.

Περιέχει όμως και νέο υλικό, το οποίο μπορεί μεν να περιλαμβάνει καινούργιες σκηνές μονάχα με εκείνους τους χαρακτήρες των οποίων η ζωή δεν απειλείται στο πολυσυζητημένο φινάλε του προηγούμενου κύκλου (όπως η Κάρολ), κρύβει ωστόσο μερικές ακόμα εικόνες από τον μεγάλο κακό της επερχόμενης σεζόν, τον Νίγκαν, αλλά και μια μεγάλη αποκάλυψη. Το τρέιλερ μας παρουσιάζει για πρώτη φορά έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ομώνυμης σειράς κόμικ, τον Βασιλιά Εζίκιλ, ο οποίος κάνει εδώ μια θριαμβευτική είσοδο έχοντας στο πλευρό του μια… τίγρη.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και προσπαθήστε να κάνετε υπομονή μέχρι την έναρξη του έβδομου κύκλου που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2016.

Το «The Walking Dead» προβάλλεται από το FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική. Η σειρά θα επιστρέψει για 7η σεζόν τον Οκτώβριο του 2016, με ένα μέλος του καστ λιγότερο κι ένα ρόπαλο περισσότερο.



flix.gr

Όλη η επικαιρότητα