Τεχνολογία

To Twitter γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

n-twitter-large570_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είχε σκαμπανεβάσματα αλλά το Twitter, κατάφερε και έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει στέλνοντας ευχαριστήρια μηνύματα σε όλο τον κόσμο.

«Καθώς ξεκινά η 21η Μαρτίου σε όλο τον κόσμο, καθένα από τα γραφεία μας θα ξεκινήσει την ημέρα δείχνοντας εκτίμηση και ευγνωμοσύνη», γράφει σε ανάρτηση στο blog, η εταιρεία.

Μία από τις ευχαριστήριες αναρτήσεις της εταιρείας αφορά ένα διαδραστικό χάρτη ο οποίος δείχνει μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα που σχολίασε ο κόσμος του twitter παγκοσμίως, όπως την επανεκλογή του Barack Obama, την διάλυση του συγκροτήματος One Direction, ακόμα και τον θάνατο του Osama bin Laden.

Και μπορεί το Twitter να ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το όριο των 140 χαρακτήρων που έχει, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που έχουν αλλάξει μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Ένα από αυτά είναι το logo με το χαρακτηριστικό μπλε πουλί, το οποίο έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια και η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την εξέλιξή του.

Το σημερινό logo, στο οποίο κατέληξε η εταιρεία το 2012, τους έδωσε την ευκαιρία να βγάλει την λέξη twitter από το logo. Άλλωστε όπως είχε γράψει και ο πρώην Creative Director της εταιρείας, Doug Bowman, «το twitter είναι το “πουλί”, και το “πουλί” είναι το twitter».

 
 
Πηγή: huffingtonpost.gr

Όλη η επικαιρότητα