Life

To ξενοδοχείο του Μεξικού που θες 4.000 ευρώ τη βραδιά για να μείνεις

Ακούστε το άρθρο

Τα κορυφαία resorts του Μεξικού περιλαμβάνουν πάντα πανέμορφες πισίνες, μόνο που είναι διαφορετικό το να έχεις ιδιωτική πισίνα στο δωμάτιό σου.

Αν και τα καλύτερα δεν σταματάνε εκεί, προσφέροντας πραγματικές οάσεις έξω από την πόρτα σου, κάνοντας τη χαλάρωση και την αναψυχή προσωπική υπόθεση.

Ένα τέτοιο είναι και το Rosewood Mayakoba στη μεξικάνικη Playa del Carmen, ένα καταφύγιο ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να απομακρυνθούν από την καθημερινότητα και τα… παιδιά, καθώς οι δραστηριότητες για τα πιτσιρίκια είναι υπόπτως φειδωλές. Έως ανύπαρκτες!

Εδώ ξεχωρίζουν οι σουίτες (Deluxe Overwater Lagoon Suites) που προσφέρουν πρόσβαση σε ιδιωτικές πισίνες και μια σειρά από πριβέ ανέσεις και υπηρεσίες, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των άλλων ενοίκων.

Μια λίμνη υπάρχει μέσα στο resort, πλάι στο σπα, τα πανάκριβα εστιατόρια με τις γεύσεις από όλο τον κόσμο και τη διακόσμηση που ενσωματώνει φυσικά υλικά και τοπικά στοιχεία.

Ένα κανονικό γήπεδο γκολφ ολοκληρώνει τη μαγεία, ενώ στις σουίτες μεταφέρεσαι με μηχανοκίνητο σκάφος, πάντα στον δικό σου προσωπικό προβλήτα.

Ακόμα και προσωπικός μπάτλερ είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο, σε ένα retreat που κρατιέται μακριά από την τρέλα που επικρατεί στο Κανκούν.

Εδώ κάθε δωμάτιο είναι σουίτα με ιδιωτικές ανέσεις, μόνο που κάποιες κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Ακόμα και ο πάγος για τη σαμπάνια ανανεώνεται εδώ ανά μισάωρο.

Όσο για την τεκίλα που προσφέρεται δωρεάν, μιλάμε για περισσότερες από 100 ετικέτες…

via

Όλη η επικαιρότητα