Lifestyle

Το ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη για το Face App – «Στα ψέματα όλοι cool και γ@μ@τοι είμαστε»

Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες ημέρες αρχικές σελίδες, stories αλλά και συνομιλίες σε Facebook και Instagram έχουν κατακλυστεί από «γερασμένα» πρόσωπα. Αναρωτώμενοι πώς θα μοιάζουν όταν μεγαλώσουν, εκατομμύρια χρήστες των social media «κατέβασαν» μέσα σε ένα μόλις 24ωρο τη viral εφαρμογή «FaceApp». Ξετρελαμένοι, οι περισσότεροι από αυτούς -αν όχι όλοι- έσπευσαν να μοιραστούν τη φωτογραφία από το… μέλλον στα προσωπικά τους προφίλ, παρακινώντας όλο και περισσότερους να το δοκιμάσουν.

Σ’ αυτή τη… μανία ενέδωσαν και πολλοί Έλληνες clebrities, οι οποίοι θέλησαν να δουν την «ηλικιωμένη» εκδοχή τους. Η Μαίρη Συνατσάκη, βλέποντας όλον αυτό τον χαμό να επικρατεί στο διαδίκτυο, θέλησε να πάρει δημόσια θέση, κάνοντας ένα αιχμηρό σχόλιο μέσα από τα instastories της.

«Τι ωραία που θα ήταν να δείχναμε στην αληθινή ζωή τόση αποδοχή στη γερασμένη όψη, όσο δείχνουμε στο Instagram αυτές τις μέρες. Κλαίνε τα μπότοξ και τα υαλουρονικά. Στα ψέματα πάλι, όλοι cool και γαμάτοι είμαστε, αλλά ποιος αφήνει σήμερα τη φύση και τη βαρύτητα να κάνουν τη δουλίτσα τους;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Μαίρη έχει άποψη και δεν διστάζει να την εκφράσει!

via 

Όλη η επικαιρότητα