Ηλεία

ΤΟΕΒ Μυρτουντίων: «Ρήμαξαν» δύο αντλιοστάσια

Ακούστε το άρθρο

Δύο αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων «ρήμαξαν» άγνωστοι την περασμένη Δευτέρα το βράδυ προξενώντας  συνολική ζημιά περίπου 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ. Χρήστο Παλαιολόγο, άγνωστοι ξήλωσαν από τους πίνακες των αντλιοστασίων Ζ 14 και Ζ 13 που βρίσκονται στα Λεχαινά και το Τραγανό αντιστοίχως , τα καλώδια αξίας. «Για να αποκατασταθεί η ζημιά και να λειτουργήσουν άμεσα τα αντλιοστάσια πήγα την Τρίτη ο ίδιος στην Αθήνα και προμηθεύτηκα νέα καλώδια. Ηλεκτρολόγοι ανέλαβαν στη συνέχεια σε χρόνο ρεκόρ να τα αντικαταστήσουν και έτσι από την Τρίτη το βράδυ τα δύο αντλιοστάσια λειτουργούν κανονικά», δήλωσε στην «Πατρίς» ο κ. Παλαιολόγος.

Για την κλοπή έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία ενώ υπάλληλος του ΓΟΕΒ είδε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ύποπτες κινήσεις στην περιοχή του Ζ14 (αντλιοστάσιο στα Λεχαινά).  Συγκεκριμένα είδε ένα λευκό ΙΧ με σπασμένο το πίσω τζάμι χωρίς πινακίδες στο οποίο επέβαιναν μέσα 3-4 άτομα να κινείται ύποπτα στην περιοχή, λίγα λεπτά μετά την «έφοδο» στο αντλιοστάσιο. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, έγιναν έρευνες στην περιοχή των Λεχαινών οι οποίες όμως δεν απέδωσαν.

Πάντως από την Τρίτη το βράδυ και τα δύο αντλιοστάσια λειτουργούν κανονικά.

Όλη η επικαιρότητα