Μπάσκετ

Τομς Λειμάνις: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Κόροιβος»

Ακούστε το άρθρο

Από την πατρίδα του, την Λετονία, ο Τομς Λειμάνις δεν ξέχασε την παρουσία του στον Κόροιβο ΙΕΚ Σμάρνακη και μέσω της προσωπικής του σελίδας θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, κυρίως για το πως φέρθηκαν στον ίδιο και την οικογένεια του.

Αναλυτικά έγραψε : «Θέλω να δείξω την εκτίμηση μου στον Κόροιβο. Επέστρεψα ασφαλής στην πατρίδα μου, και αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Έτσι, η πρώτη μου σεζόν μακριά από την χώρα ολοκληρώθηκε , δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και ευγνώμων στους ανθρώπους που γνώρισα και δούλεψα μαζί τους στην Αμαλιάδα. Εγώ και η οικογένεια μου είμαι ευγνώμονες που σας γνωρίσαμε και μας φιλοξενήσατε στην πόλη σας, και μας κάνατε να αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Οι άνθρωποι που απάρτιζαν τον Κόροιβο πάντα θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της οικογένειας μου και της δική μου.

Ευχαριστώ τον Κόροιβο, όλη την ομάδα, τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση, τους προπονητές, τον ιατρό μας, τον φυσιοθεραπευτή, στον Άρη Βλαχοχριστόπουλο (φροντιστής), στους συμπαίκτες μου, σε όσους εργάζονταν για τον οργανισμό, και πάνω από όλα στους φοβερούς μας φιλάθλους, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να είμαστε η ομάδα που εμφανιστήκαμε, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αμαλιάδα – Κουρούτα, Ελλάδα, όλα ήταν υπέροχα, ανυπομονώ για το πότε θα ξανά επιστρέφω ξανά ώστε να  επισκεφτώ αυτά τα μέρη».

Ο 25χρονος γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων αθλητών του Κόροιβου κατά την περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, με την παραμονή της ηλειακής ομάδας στην Α2 Εθνική μπάσκετ, αφού εκτός από τους 16,4 πόντους, 4,8 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ σε 33 παιχνίδια (δεν έχασε ούτε ένα στη σεζόν), έλαμψε και με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα,

Να θυμίσουμε ότι ο Τομς Λειμάνις ήρθε το καλοκαίρι στην Αμαλιάδα, μετά από εισήγηση του Κώστα Σορώτου, που με το που ανέλαβε το περσινό καλοκαίρι τον Κόροιβο, έκανε διάνα φέρνοντας στην Α2, έναν από τους καλύτερους κοινοτικούς που βρέθηκαν στα μέρη μας, τον Λετονό, ο οποίος άφησε το στίγμα του στην παραμονή στην κατηγορία της ομάδας της Ηλείας.

Επίσης σημαντικό ρόλο στην αφύπνιση του Λετονού, μετά από ένα χρονικό διάστημα μέτριων εμφανίσεων, έπαιξε ο Σπύρος Σαμόλης που «κέρδισε» τον παίκτη με την συμπεριφορά του και τον οδήγησε και πάλι σε πολύ καλές εμφανίσεις.

Όλη η επικαιρότητα