Κόσμος

Τον απέρριψε η 17χρονη συμμαθήτριά του και την σκότωσε

Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Γουιλτσάιρ κοντά στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας καθώς ένας νεαρός δολοφόνησε άγρια μία 17χρονη μαθήτρια επειδή δεν ενέδωσε στον έρωτά του.

Όπως αποκάλυψε η Metro, ο έφηβος ήταν καλός φίλος με τη συνομήλική του, αλλά όταν εκείνη απέρριψε το ερωτικό του ενδιαφέρον, εκείνος τη μαχαίρωσε επανειλημμένα στο σπίτι των γονιών της.

Η κοπέλα φέρεται να του είπε ότι είχε άλλες προτεραιότητες τη δεδομένη στιγμή από ερωτικές περιπτύξεις κι εκείνος εξοργίστηκε.

Σύμφωνα με αναφορές στα βρετανικά ΜΜΕ ο 17χρονος «ήθελε κάτι περισσότερο από μία απλή φιλία από εκείνη και η Έλι δεν ήθελε να κάνει σχέση. Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ιππασία, αλλά εργαζόταν και ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να χαλαρώσουν λίγο. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία», ανέφερε μία άλλη πηγή στην Daily Mail.

Επίσης, άνθρωπος από το περιβάλλον του εφήβου είπε ότι ο 17χρονος δράστης περνούσε περίοδο κατάθλιψης μετά τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του Σον.

Ο νεαρός συνελήφθη αρκετά μίλια μακριά από το σπίτι του θύματός του, ενώ η αστυνομία έφθασε γρήγορα στα ίχνη του, αν και ο ίδιος είπε ότι δεν είχε δει πρόσφατα την Έλι.

Ο νεαρός δήλωσε «ένοχος στις κατηγορίες».

via

Όλη η επικαιρότητα