Κόσμος

Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου για ένα ζευγάρι παπούτσια

Ακούστε το άρθρο

Ένας νεαρός άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από ένα σχολείο, στο Λόντον Κόλνεϊ του Χερτφορτσάιρ, για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 28/11, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη μιας 30χρονης γυναίκας και ενός 20χρονου άνδρα.

Ένας περαστικός εντόπισε τον Ahsanullah Nawazai να κείτεται αιμόφυρτος καταμεσής του δρόμου και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματά του αργότερα στο νοσοκομείο.

«Υπάρχει η θεωρία που λέει πως το φονικό έγινε για ένα ζευγάρι ακριβά παπούτσια. Το θύμα βρέθηκε χωρίς παπούτσια και λέγεται πως πριν την επίθεση είχε προηγηθεί λογομαχία», δήλωσε κάποιος γείτονας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες, λέγοντας πως δεν μπορούν να μπουν σε λεπτομέρειες που αφορούν την εν εξελίξει έρευνα.

Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας προχώρησαν στη σύλληψη της 30χρονης Carla Callum, που είναι κάτοικος της περιοχής και του 20χρονου Anis Anderson, από το Κρίκλγουντ του Λονδίνου. Κατηγορούνται για φόνο και βρίσκονται υπό κράτηση.

Το θύμα περιγράφεται από την οικογένειά του ως «ένα πολύ χαρούμενο άτομα, ένα αξιαγάπητο παιδί και πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας που ήταν πάντα χαμογελαστό».

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα