Ελλάδα

Τον τρόμο έζησε η Πωλίνα – Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της

Ακούστε το άρθρο

Διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας Πωλίνας.

Η τραγουδίστρια στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε την άφιξη της στο σπίτι, βγήκε από το παράθυρο από το οποίο και μπήκε και τράπηκε σε φυγή.

“Μόνο το κινητό μου έκλεψαν. Δεν έχω λοιπόν τα τηλέφωνα των φίλων μου και κάποια δεδομένα επαγγελματικά, αλλά ελπίζω να ‘σωθώ’, αφού σίγουρα θα τα έχω περασμένα και κάπου αλλού. Όλα καλά, είμαι μια χαρά και συνεχίζουμε” είπε η Πωλίνα, μιλώντας στην Espresso.

Ο διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας στο Χαλάνδρι την Τρίτη, αφήνοντας τον συνεργό του να φυλάει τσίλιες έξω από την πολυκατοικία. Ο δεύτερος μόλις την είδε να καταφθάνει, τον ενημέρωσε μέσω τηλεφώνου. Η γνωστή τραγουδίστρια έφτασε έξω από την πόρτα του σπιτιού της, άκουσε από μέσα τον εισβολέα να μιλά στον συνεργό του και προτίμησε να μην μπει.

Λίγο αργότερα και μετά τη φυγή του διαρρήκτη, η Πωλίνα μπήκε στο σπίτι και κάλεσε την Αστυνομία.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “Αγαπητά κλεφτρόνια, γύφτοι και οι άλλες την επόμενη φορά που θα είμαι εξίσου τυχερή και σας βρω μέσα στο σπίτι μου θα ακολουθήσω την συμβουλή της κυρίας Παπακώστα… θα αυτοπροστατευτώ!!! Εκείνη βέβαια το πρότεινε στους αστυνομικούς αλλά και οι πολίτες πια θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας είτε μένουμε στο ρέμα του Χαλανδρίου είτε μένουμε κέντρο είτε όπου… Η αστυνομία απούσα στο τηλέφωνο νόμιζες ότι κάλεσες πληροφορίες καταλόγου και αφού την άλλη μέρα πήραν αποτυπώματα μου πρότειναν να ζήσω εγώ καλά και αυτοί καλύτερα σε ένα φρούριο από δαγκάνες, τρύπες, λουκέτα, κάγκελα, συναγερμούς και πόρτες ασφαλείας… Εγώ πάντως θα έχω και δωράκι μόνο μην πείτε ότι δεν σας το είπα! Τα σέβη μου”

607481_16c0621d8f-92f698d996df4c47.jpg

Πηγή: enikos.gr

Όλη η επικαιρότητα