Τον Β.Μιχαλολιάκο στηρίζει στον Πειραιά ο Αντώνης Σαμαράς

samarasmixalol.jpg

Τη στήριξή του προς τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, εξέφρασε σήμερα, μετά τη συνάντηση που είχαν σε γνωστό ουζερί του Περαιά, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Πέρα και πάνω από κόμματα, ο Βασίλης κατόρθωσε μέσα σε μια θητεία να αλλάξει τον Πειραιά και βέβαια κανένας δεν αλλάζει έναν πετυχημένο δήμαρχο-πρότυπο», δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

 

Ο πρωθυπουργός, συμπλήρωσε, επίσης, μετά τη συνάντηση, ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εάν θα πει το ναι να είναι υποψήφιος είναι δικιά του επιλογή. «Εγώ ελπίζω να πει το ναι για το καλό του Πειραιά μας», τόνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν για περισσότερο από μία ώρα για όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και για το θέμα των παραχωρήσεων χώρων που ανήκουν στο δήμο. Συζήτηση επίσης έγινε και για τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Ο δήμαρχος Πειραιά σε ερώτηση αν αποδέχεται το χρίσμα από τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι η σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά είναι πολύ παλιά και συμπληρώνει περίπου 40 χρόνια. «Δεν περίμενα σήμερα την επιβεβαίωση, που ήταν και πολύ θερμή» τόνισε και πρόσθεσε ότι «ήταν μια από τις πολλές συναντήσεις που γίνονται και θα γίνονται».

«Νιώθω ασφαλής ως πολίτης, που η Ελλάδα έχει έναν πρωθυπουργό μαχόμενο και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει», τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι «εδώ στον Πειραιά το ρολόι θα χτυπήσει στην ώρα του», επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κηρύξει τώρα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, γιατί αγαπά και υπηρετεί τον Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε τέλος ότι η πλατεία στο Πασαλιμάνι, σε λίγους μήνες θα αλλάξει όψη, αναφέροντας ότι είναι στο πρόγραμμα για ουσιαστική και ριζική ανάπλαση.