Lifestyle

Τόνια Σωτηροπούλου: Η εκκεντρική εμφάνιση της σε fashion event

Ακούστε το άρθρο

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Κάθε της δημόσια εμφάνιση μαγνητίζει τα πλήθη, όμως εκείνη αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού έχει μάτια μόνο για τον Κωστή Μαραβέγια. Το όμορφο ζευγάρι είναι περίπου ένα χρόνο μαζί και όπως όλα δείχνουν η σχέση τους σοβαρεύει.

Το επόμενο βήμα έγινε και έτσι το όμορφο ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή του έρωτά του. Η Τόνια μας έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις καθώς ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας. Βέβαια έχει μεγάλη αδυναμία στο μαύρο χρώμα, αφού το επιλέγει συχνά τόσο στην καθημερινότητά της όσο και στις νυχτερινές εξόδους της.

Το απόγευμα της Τρίτης, το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε από fashion lovers, καθώς γνωστή εταιρία ρούχων εγκαινίασε τη νέα της συνεργασία. Από το event δεν θα γινόταν να λείπουν οι αγαπημένες μας celebrities. Ανάμεσα στις γυναίκες που έδωσαν το παρών και θαύμασαν τη νέα κολεξιόν ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, υπηρετώντας το θέμα της βραδιάς φόρεσε ένα εκκεντρικό μίνι σετ, το οποίο συνδύασε με αρβύλες σε μοβ απόχρωση.

Δες φωτογραφίες:

Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα