ΕΠΣ Ηλείας

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Καλαντζής και Φερεκίδης στον Ενιπέα – Κατελούζος και Νικολόπουλος στην Θύελλα Π.

Ακούστε το άρθρο

«Φτωχή» ήταν και η χθεσινή 22η μέρα της  «χειμερινής» μεταγραφικής περιόδου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, έχοντας ξεκινήσει επίσημα από την αρχή Ιανουαρίου, και με διάρκεια ολόκληρο το μήνα, μέχρι  δηλ.  και τις 31 Ιανουαρίου. Από τις μεταγραφές που κατατέθηκαν χθες στην διοργανώτρια, ξεχωρίζει  η μετακίνηση του έμπειρου μέσου Γιώργου Καλαντζή και του ταλαντούχου Γιάννη Φερεκίδη στον Ενιπέα Λαντζοίου! Όπως επίσης και αυτές των Θοδ. Νικολόπουλου και Δημ. Κατελούζου  στην Θύελλα Πύργου.

Αναλυτικά:

Διπλή ενίσχυση για τον Ενιπέα  Λαντζοίου!

Σε δυο ακόμα σημαντικές προσθήκες με φόντο μάλιστα στο μέλλον…, προχώρησε χθες ο φιλόδοξος φέτος Ενιπέας Λαντοίου! Συγκεκριμένα απέκτησε τον Μουζακαίο στην καταγωγή μέσο Γιώργο Καλαντζή, που έως τώρα αγωνιζόταν «δανεικός» στην Θύελλα Πύργου, ενώ ανήκε στον Πανηλειακό, όπου ξεκίνησε και την καριέρα του! Ενώ τα «πράσινα»  του Ενιπέα θα φορά πλέον και ο πολλά υποσχόμενος Γιάννης Φερεκίδης(γιός του παλαίμαχου άσου του Πανηλειακού Τάσου Φερεκίδη), που ανήκε στον Ερμή Πύργου, και αποτελεί βασικό στέλεχος της Μικτής Νέων της ΕΠΣΗ! Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ενιπέας έχει ακόμα αποκτήσει και τους Ραυτόπουλο(Ατρόμητο Καβασίλων) και Ζορμπά(Κεραυνό Χειμαδιού)!

Έφτασαν τις έξι οι «χειμερινές» μεταγραφές της  Θύελλας Πύργου!

Σε τρείς ακόμα μεταγραφές προχώρησε η Θύελλα Πύργου, μετά από αυτές των, Σακελλαρίου, Γρηγορόπουλου και Γ. Καράμπελα! Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο γκολκίπερ Δημήτρης Κατελούζος από τον Ενιπέα Λαντζοίου, ο μέσος  Αυγερινός  Καρακίτσος από τον ΑΠΟ  Κουρτεσίου , καθώς  και ο ικανός επιθετικός Θόδωρος Νικολόπουλος  από τον Πέλοπα Πύργου!

  • Σε ότι τέλος αφορά τις υπόλοιπες κατηγορίες πέρα της Α1, ο Κ. Ζέρβας επέστρεψε από ομάδα της Κέρκυρας στον Άφοβο Βροχίτσας, ενώ στον Αετό Αλποχωρίου από τον Κόροιβο Κατσαρού, επέστεψε ο Μ. Εσαί!

 

Όλη η επικαιρότητα