ΕΠΣ Ηλείας

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Όλες οι χθεσινές μεταγραφικές κινήσεις

Ακούστε το άρθρο

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΑ

Δεύτερη  μεταγραφή ο Αργ. Ζωμένος !

Στην δεύτερη μεταγραφή του προχώρησε χθες ο φιλόδοξος και τη νέα περίοδο Α.Ο. Μακρισίων! Συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο πορτιέρο Αργύρη Ζωμένο, πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Ιτέας, ο οποίος στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί και την εστία του Φωκικού. Ο Ζωμένος, κατάγεται από την Άμφισσα και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως επιλογή, για την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Στην Ηλεία ήρθε στα μέσα της περασμένης σεζόν, και αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Γουμέρου, βοηθώντας την σημαντικά να πάρει την άνοδο για την Α1 κατηγορία! Να θυμίσουμε ότι πρώτο απόκτημα για τα Μακρίσια  είναι ο αμυντικός μέσος Μάριος Καρβουνιάρης.

Την εστία του   Α.Ο. Μακρισίων θα υπερασπίζεται τη νέα περίοδο ο Αργύρης Ζωμένος!

Στον  Ολυμπιακό  Βόλου  ο Ηλείος Θ. Παπουτσογιαννόπουλος!

Τον Ηλείο Θόδωρο Παπουτσογιαννόπουλο απέκτησε χθες ο ιστορικός  Ολυμπιακός Βόλου, που συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις μεταγραφικά. Ο 24χρονος πλάγιος μπακ, που βρέθηκε μάλιστα χθες το πρωί στον Βόλο και υπέγραψε το νέο του δελτίο! Πρόκειται για παίκτη που παίζει και στις δύο πλευρές με την ίδια άνεση! Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο. Γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1994 στον Πύργο Ηλείας, ο Παπουτσογιαννόπουλος αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας και μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία και στις δύο πτέρυγες με βασική θέση ωστόσο αυτή του αριστερού μπακ. Η Διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε σε αυτή τη συμφωνία αμέσως μετά την αποδέσμευση του Ανδρέα Κόκα.Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Σλάβια Σόφιας ενώ τις ολοκλήρωσε με την φανέλα της Καλαμάτας. Την σεζόν 2015 – 2016 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές. Τα πρώτα βήματα της καριέρας του τα πραγματοποίησε στις ακαδημίες του Ατρομήτου, ομάδα στην οποία υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Στην 1ηομάδα του Ατρομήτου αγωνίστηκε για 3 χρόνια αποκομίζοντας εμπειρίες τόσο από Ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και από το πρωτάθλημα της Super League. Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

ΔΑΦΝΗ  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Δύσκολες στιγμές για την «πριγκίπισσα»!

Δύσκολες στιγμές για τη Δάφνη Ανδραβίδας την άλλοτε κραταιά πριγκίπισσα του κάμπου, καθώς άκαρπη ήταν και η δεύτερη Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής. Το παρών  έδωσαν ελάχιστα άτομα,  μονοψήφιος αριθμός, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν  υπάρχει ενδιαφέρον για ενεργή  ενασχόληση με τη Δάφνη. Η εν λόγω κατάσταση όπως είναι  λογικό προβληματίζει έντονα τα άτομα της  τωρινής διοίκησης τα οποία είναι ξεκάθαρα δηλώνοντας πως κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορούν να συνεχίσουν. Για το λόγο αυτό, ορίστηκε μια  τρίτη και  τελευταία γενική Συνέλευση αύριο Τετάρτη 1η Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ στο Δημαρχείο Ανδραβίδας προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Η μέχρι τώρα εικόνα πάντως είναι προβληματική,  και δεν αποκλείεται ακόμα και το σενάριο της μη καθόδου στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Κάτι ασφαλώς οδυνηρό και όλα αυτά για μια ομάδα που έχει να επιδείξει παραστάσεις από Δ’ Εθνική,  δικά της δελτία και ακαδημίες.


Πρώτη δήλωση η Α.Ε. Πηνείας!

Ένας νέος άνεμος αισιοδοξίας πνέει φέτος στην ομάδα «θαύμα» της περσινής Α1 κατηγορίας την Α.Ε. Πηνείας. Έτσι μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Αργυρόπουλος και την επιστροφή στον πάγκο της ομάδας του Χρ. Μπίρμπα, φαίνεται πως κάτι καλό πάει να γίνει τη νέα περίοδο στην Α.Ε. Πηνείας! Απόδειξη…, ότι χθες πρώτη από όλες τις ομάδες της Α1, η Α.Ε. Πηνείας δήλωσε συμμετοχή σε κύπελλο και πρωτάθλημα της Α1 στα γραφεία της ΕΠΣΗ!

Στην Ακαδημία του Αιόλου ο Ν. Αντωνόπουλος

Τη συνεργασία της με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Νίκο Αντωνόπουλο, ανακοίνωσε  η Ακαδημία του Αιόλου Πύργου. «Ο Νίκος Αντωνόπουλος διαθέτει πλούσια παιδαγωγική και προπονητική-επιστημονική εμπειρία.  Υπηρετεί 21 χρόνια στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως γυμναστής και  έχει εργαστεί επί σειρά ετών  με μεγάλη επιτυχία ως προπονητής αλλά και υπεύθυνος Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου σε αρκετές ομάδες αλλά και σε επίπεδο Ακαδημιών, τόσο στο νομό μας όσο και εκτός», αναφέρει η ανακοίνωση. Να σημειωθεί ότι προσφάτως ανέλαβε και συνεργάτης του Ντ. Μιλοσέσκι στον Ξενοφώντα Κρεστένων!

Συνεχίζει στη Θύελλα Π. ο Λουίτζι!

Στη Θύελλα Καταραχίου  θα αγωνιστεί και τη νεα περίοδο , ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής  Λουίτζι Κοζοκάρου. Ένας παίκτης που ξεκίνησε να παίζει στόπερ αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε και ως δεξί εξτρέμ, πετυχαίνοντας μάλιστα και αρκετά γκολ με τη φανέλα της Θύελλας. Μια σημαντική κίνηση από τους Καταραχιώτες καθώς ο Λουίτζι μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις με την ίδια ευχέρεια.

Όλη η επικαιρότητα