WEB tv Κόσμος

Του έλεγαν ότι είναι πολύ χοντρός για να χορεύει [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι πολύ ψηλός… Δεν είναι αδύνατος… Δεν έχει μεγαλώσει με μπαλέτο… Σήμερα, ο Erik Cavanaugh είναι διάσημος χορευτής. Πριν λίγα χρόνια όμως, όλοι του έλεγαν ότι δεν μπορεί να χορέψει έτσι όπως είναι!

Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και τα τελευταία χρόνια είναι χορευτής και χορογράφος. Για αυτόν, δεν υπάρχουν στερεότυπα και προκαταλήψεις. Οποιοσδήποτε αγαπά να χορεύει, μπορεί να το κάνει. Και ο Erik Cavanaugh παρά το bullying που έχει δεχτεί, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο χορός είναι για όλους.

«Λατρεύω να χορεύω γιατί είναι ένας τρόπος έκφρασης. Θέλω να αποδείξω ότι ανεξάρτητα από το μέγεθος του κάθε ανθρώπου και τα κιλά, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει!» δηλώνει ο ίδιος.

Και συμπληρώνει: «Εμένα μπορεί να με κοιτάζουν πολλοί άνθρωποι περίεργα όταν με βλέπουν να χορεύω, όμως αυτό που ευχαριστιέμαι είναι που τους αποδεικνύω ότι μπορώ να χορεύω τόσο καλά!».

Ο Erik Cavanaugh διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram που μετρά 22.000 ακόλουθους και εκατοντάδες δημοσιεύσεις με βίντεο και φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές χορογραφίες του που τον έχουν κάνει γνωστό σε όλον τον κόσμο.

Πηγή: e-radio

Όλη η επικαιρότητα