Lifestyle

Του Κουτρούλη ο Γάμος: Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα

Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Του Κουτρούλη ο Γάμος» και πολλά ήταν τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών. Πρόκειται για μια πολιτική σάτιρα σε σκηνοθεσία της Σμαράγδας Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός επιλέγει για πρώτη φορά να σκηνοθετήσει την εμβληματική κωμωδία και πρωταγωνιστεί στη παράσταση μαζί με τον Νίκο Κουρή στον ρόλο του Κουτρούλη. Μαζί τους μια ομάδα καταξιωμένων αλλά και νεότερων ηθοποιών και μουσικών που παίζει, χορεύει, τραγουδάει και ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης σε μουσική του Μίνωα Μάτσα.

Εκτός από τον Θοδωρή Αθερίδη, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του, πολλοί ήταν οι celebrities αλλά και οι φίλοι της Σμαράγδας Καρύδη, που βρέθηκαν στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, προκειμένου να απολαύσουν την παράσταση και φυσικά να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, δίνοντάς του το πιο θερμό χειροκρότημα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσους έδωσαν το παρών.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

O Μανόλης Κουτρούλης, ένας ευκατάστατος ράφτης απ’ τη Σύρο, φτάνει μαζί με τον υπηρέτη του Στροβίλη στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την φιλόδοξη Ανθούσα, κόρη του ξενοδόχου Σπύρου, που έχει ερωτευτεί . Η Ανθούσα έχει κρυφά απ’ τον πατέρα της σχέση με τον Λεωνίδα Ξανθούλη, έναν νεαρό αστυνομικό γραφέα ο οποίος είναι επίσης πολύ ερωτευμένος μαζί της και προκειμένου να αποφύγει το γάμο με τον Κουτρούλη του θέτει έναν όρο.

Για να γίνει γυναίκα του πρέπει ο ταπεινής καταγωγής και αμόρφωτος ράφτης να εγκαταλείψει τη ραπτική και να γίνει υπουργός. Ο Κουτρούλης με τη βοήθεια του υπηρέτη του προσπαθεί με κάθε μέσο για να πετύχει την υπουργοποίησή του και καταφέρνει να πείσει τους πάντες πως πραγματικά το έχει πετύχει. Έτσι η μεγαλομανής Ανθούσα γρήγορα τον παντρεύεται. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη και το ψέμα και να επέμβει η δικαιοσύνη.

Δες φωτογραφίες:

Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Ναυπλιώτου, Σμαράγδα Καρύδη, Εύα Ναθένα
Άλκης Παναγιωτίδη, Ντίνος Καρύδης, Σμαράγδα Καρύδη
Γιάννης Μπέζος, Μαρινέλλα, Ναταλία Τσαλίκη
Δημήτρης Λιγνάδης Νίκος Κουρής, Σμαράγδα Καρύδη
Μαρινέλλα, Σμαράγδα Καρύδη, Φαίδρα Δρούκα
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη
Ορφέας Αυγουστίδης
Ναταλία Τσαλίκη, Στέλιος Μάινας, Κάτια Σπερελάκη
Κωνσταντίνο Ρήγος Νίκος Κουρής
Γιώργος Νταλάρας Μιχάλης Μαρίνος, Άλκης Κούρκουλος
Στέλιος Μάινας, Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Νίκος Κουρής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Στέλιος Μάινας
Νάντια Μπουλέ

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Όλη η επικαιρότητα