Ελλάδα

Τουλάχιστον 4,2 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Ακούστε το άρθρο

Στα 4,2 εκατ. ευρώ έχει φτάσει το ποσό που θα μοιράσει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ μετά τα επτά συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί. Οι στήλες που συμπληρώνονται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ πολλαπλασιάζονται συνεχώς, καθώς όλοι αναζητούν τους 5+1 «χρυσούς» αριθμούς. Η προθεσμία για κατάθεση δελτίων στα πρακτορεία λήγει στις 21:30.

Tο «γρουσούζικο» σερί

Η φήμη που ακολουθεί τον αριθμό 13 φαίνεται να επαληθεύεται τους τελευταίους μήνες στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, το 13 έχει να εμφανιστεί στην πεντάδα των αριθμών εδώ και 42 κληρώσεις, σημειώνοντας ένα αρνητικό σερί σε σχέση με τους υπόλοιπους αριθμούς. Την ίδια στιγμή, η κληρωτίδα του ΤΖΟΚΕΡ έχει να αναδείξει το 13 ως αριθμό ΤΖΟKEΡ εδώ και 62 κληρώσεις.

Παρόλα αυτά οι πιο «άτυχοι» αριθμοί με τις λιγότερες εμφανίσεις στην ιστορία του παιχνιδιού είναι οι 33, 45, 44, 3 και 9 για την πεντάδα και οι 20, 7, 12, 14 και 17 για τους αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ.

Το «χρυσό» 5+1

123 φορές ο αριθμός 16 έχει χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις σε παίκτες, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με τις περισσότερες εμφανίσεις ως αριθμός ΤΖΟΚΕΡ. Για όσους πιστεύουν στην στατιστική και αναζητούν αριθμούς που αποδεδειγμένα φέρνουν τύχη οι πέντε αριθμοί που έχουν κληρωθεί τις περισσότερες φορές στην πεντάδα του ΤΖΟΚΕΡ είναι: 37, 31, 34, 13, 21.

Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο εξής link.

Όλη η επικαιρότητα