Τουρνουά GNN STREETBALL: «Σηκωθείτε από τον καναπέ, ελάτε να απολαύσετε μπάσκετ»

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή των τουρνουά GNN STREETBALL που για 4η συνεχόμενη χρονιά θα κάνουν την παρουσία του στις 3 γνωστές πλέον περιοχές του νόμου μας (Πύργο- Κουρούτα -Ζαχάρω).

Και αυτή την χρονιά δίνεται η δυνατότητα σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητου ηλικίας και φύλου να αθληθεί και να διασκεδάσει μέσα από αυτό το τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός .

Οι 3 στάσεις του τουρνουά για φέτος είναι:

1ο τουρνουά στην κεντρική πλατεία Πύργου 20-23 Ιουλίου
2ο τουρνουά στην Κουρούτα 27-30 Ιουλίου
3ο τουρνουά στη Ζαχαρω 10-12 Αυγούστου .

Έτσι στα 2 τουρνουά (Πύργου – Ζαχάρως) θα έχουμε 4 κατηγορίες με βάση την ηλικία, ενώ στην Κουρούτα θα έχουμε 2 κατηγορίες.

1. Παίδων U15
2. Νέων U18
3. Open
4. Veteran

Τα τουρνουά και φέτος τελούν υπό την αιγίδα της περιφέρειας και των δήμων Ήλιδας -Πύργου- Ζαχάρως.

Ενόψει λοιπόν αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος οι διοργανωτές Νίκος Τσίτσος, Γρηγόρης Κακολύρης και Νίκος Συναδινός έδωσαν χθες συνέντευξη τύπου όπου και αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Νίκος Τσίτσος

“Το τουρνουά GNN είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά στο νομό μας και θα κάνει το tour του στις γνωστές περιοχές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Πύργου, τον δήμο Ήλιδας και το δήμο Ζαχάρως που μας παρέχουν τους χώρους για να γίνει το τουρνουά, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας. Εδώ θέλω να αναφερθώ και στους χορηγούς μας, όπου για το τουρνουά του Πύργου «χρυσός» χορηγός ονομασίας είναι η εταιρία Βασιλόπουλος Τρύφωνας Συσκευασίες, για το τουρνουά της Κουρούτας το ΑΒ Βασιλόπουλος Food Market του κ. Χρήστου Μπεβούδα, ενώ μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Καφεδυναμική Illy – Dimelo Θωμόπουλος Σάκης, ΗΛΒΙΓΑΛ Καλομοίρης, Τοπιτζής Γιάννης κατεψυγμένα, DELTA CAR του κ. Φώτη Δούβρη. Ενώ υποστηριχτές μας είναι οι Παπανδρέου fast food, Γιάννης Her style, EL GRECO πίτσα και grill, Τσιπολίτης Ηλειακό κέντρο Ανακύκλωσης, Απολυμαντική – Πετρελαϊκή κ. Χρ. Ασημακόπουλος, John Dear Αθανασούλης στην Γαστούνη, Σμαρνάκης Patisserie, Ρέβελου Δώρα κέντρο διαιτολογίας, ΕΤΕΚΑ Δημητρόπουλος, το κατάστημα Σκαουτ και Τζένης, το Σουβλακοθέραπη, την πρότυπο προσχολική αρωγή Ρήγας, τα έπιπλα Μιχαλόπουλος, τον Γιάννη Θύλιζα με τους ανελκυστήρες, το κατάστημα ΖΕΝ, το εστιατόριο Πιπερίτσα και το ΙΕΚ Σμαρνάκη. Χωρίς αυτούς και τα μέσα ΜΜΕ, τον δημοσιογραφικό οργανισμό Βαρουξή, την εφημ. Πατρίς, το patris news, το Ήλιδα 91,1, το Ηλεία live, το Ηλεία Οικονομία, το My Ηλεία news, το Πρώτη news και το Ηλεία news, δεν θα μπορούσαν να γίνουν να γίνουν τα τουρνουά”.

Γρήγορης Κακολύρης

“Για 4η χρονιά τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε τρεις πόλεις, ξεκινώντας από τον Πύργο στις 20-23 Ιουλίου, όπου θα υπάρχουν 4 κατηγορίες, όπου η πρώτη θα είναι των u-15, για παιδιά που έχουν τελειώσει την 1η, 2η και 3η Γυμνασίου, την u-18, που θα αφορά τα παιδιά του λυκείου, τη οπεν που θα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών και η veteran που θα μετέχουν αθλητές 35 ετών και άνω. Σε αυτό της Κουρούτας, 27-30 Ιουλίου, επειδή θα έχουμε μόνο μισό γήπεδο, θα έχουμε μόνο δυο κατηγορίες, την u-18 για παιδιά από 12-18 ετών και την 18 και άνω που θα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών. Όσον αφορά την Ζαχάρω, θα ισχύσει ότι και στον Πύργο με 4 κατηγορίες”.

Νίκος Συναδινός

“Οι στόχοι μας είναι ουσιαστικά δυο. Ο πρώτος είναι ότι μέσα από αυτά τα τουρνουά δίνουμε την ευκαιρία να παίξουν τα μικρά παιδιά. Όταν ένα μικρό παιδί θα ξεκινήσει και θα δει το φως και την λάμψη που δίνεται μέσα από το GNN, θεωρούμε ότι θα ασχοληθεί με το μπάσκετ. Ο δεύτερος στόχος μας είναι να μπορέσουμε να τραβήξουμε κόσμο που δεν ασχολείται με το μπάσκετ, να τον βγάλουμε από τον καναπέ. Όλους τους έχουμε ανάγκη για να διαδώσουμε το άθλημα του μπάσκετ”.

“GNN”

«Πολύτιμη εμπειρία από την συμμετοχή μας στο τουρνουά της Ίου»

Για την παρουσία στο μεγάλο τουρνουά της Ίου ο Νίκος Συναδινός τόνισε χαρακτηριστικά :

“Το τουρνουά στην Ίο είναι ένα πολύ μεγάλο τουρνουά που γίνεται από τον Δημήτρη Παπανικολάου, όπου θα υπάρχουν πολύ μεγάλα ονόματα, όσον αφορά παίκτες, ενώ θα υπάρχουν και μεγάλοι προπονητές, όπως ο Γιαννάκης και σίγουρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε συνδιοργανωτές. Κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους, και όλη αυτή η εμπειρία που παίρνουμε μας βοηθά, αφού ερχόμαστε στις περιοχές μας και δίνουμε αυτή την εμπειρία στους αθλητές που συμμετέχουν στο GNN”.

Συναυλία με τον Master Tempo

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά στον Πύργο και συγκεκριμένα μετά τις απονομές θα υπάρξει συναυλία του Master Tempo που είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Η συναυλία θα είναι διάρκειας μιας ώρας περίπου και όλοι θα μπορούν να την παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν.