Ελλάδα

Τοξικομανής έχασε τη ζωή του μέσα σε φρεάτιο ύστερα από ληστεία

Ακούστε το άρθρο

Το πόρισμα τού ιατροδικαστή αναμένουν οι αρχές, προκειμένου να προσδιοριστεί το αίτιο θανάτου τοξικομανούς, ο οποίος με την απειλή σύριγγας λήστεψε πεζό χθες το βράδυ στην Ομόνοια και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός σε φωταγωγό εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου.

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, ο άνδρας -ηλικίας περίπου 40 ετών- με την απειλή μίας σύριγγας, που είχε στα χέρια, άρπαξε το κινητό τηλέφωνο ενός πεζού στην περιοχή της Ομόνοιας. Το θύμα της ληστείας, μαζί με ακόμα έναν πεζό, ακολούθησαν τον δράστη και τον είδαν να μπαίνει μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, στην οδό Δεληγιώργη.

Κάλεσαν την αστυνομία και όταν οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφθασαν στο σημείο, άκουσαν μία φωνή να καλεί σε βοήθεια. Οι αστυνομικοί είδαν τον άγνωστο άνδρα μέσα σε ένα πλυμμηρισμένο φρεάτιο και ένας ειδικός φρουρός πήδηξε στο εσωτερικό για να τον βοηθήσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας δεν ήθελε τη βοήθεια του αστυνομικού, που εκείνος με τη σειρά του ζήτησε από τους συναδέλφους του να καλέσουν την πυροσβεστική.
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και τους δύο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του πεζού, που είχε αρπάξει λίγο νωρίτερα, αλλά κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.

Μανώλης Ασαριώτης – bloko.gr

Όλη η επικαιρότητα