Τοξοβόλος: Βρήκαν νέο κρησφύγετο στα Σεπόλια

Το είχε νοικιάσει η Αθανασοπούλου με πλαστά στοιχεία. Βρήκαν υπολογιστή, κλειδιά και ασύρματο. Την Κυριακή εντοπίστηκε το διαμέρισμα.

Ακόμη ένα σπίτι που χρησιμοποιούσε ο “Τοξοβόλος του Συντάγματος” ως κρησφύγετο βρήκε η Αντιτρομοκρατική, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (10.02.2020).

Το νέο κρησφύγετο εντοπίστηκε στα Σεπόλια και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το είχε νοικιάσει, τον περασμένο Οκτώβριο, η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, συνεργάτης της Πόλας Ρούπα, με πλαστά στοιχεία. Η Αθανασοπούλου, μαζί με τον “Τοβοξόλο” Γιάννη Μιχαηλίδη και τη Δήμητρα Βαλαβάνη είχαν συλληφθεί στις 29 Ιανουαρίου στην Αγία Παρασκευή μέσα σε ένα τζιπ όπου είχαν καλάσνικοφ, ούζι και πιστόλια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα στα Σεπόλια βρέθηκε υπολογιστής, ασύρματος και κλειδιά, καθώς και δυο κινητά, εκ των οποίων το ένα ανοιχτό και σε λειτουργία. Διαπιστώνεται κι εκεί κάποιος έχει προλάβει και έχει πάρει αντικείμενα, άγνωστο ακόμα ποια. Ωστόσο, δεν είχε “καθαρίσει” το διαμέρισμα.

Κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής “σαρώνουν” τη γύρω περιοχή για να εντοπίσουν κάμερες ασφαλείας, που πιθανόν θα έχουν καταγράψει ποιος ή ποιοι και κυρίως πότε έμπαιναν και έβγαιναν από το διαμέρισμα.

Το κρησφύγετο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Το άλλο κρησφύγετο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, είχε βρεθεί την Παρασκευή και μάλιστα λίγο πριν ένας καθαριστής, τον οποίο είχε προσλάβει έναντι 60 ευρώ ένας άνδρας – μυστήριο, το καθαρίσει.

Στο διαμέρισμα εκείνο, το οποίο είχε νοικιάσει με τα πραγματικά της στοιχεία η Δήμητρα Βαλαβάνη, φίλη του “Τοξοβόλου”, βρέθηκαν εξαρτήματα drone, κάρτες μνήμης και sim, κινητά αλλά όχι όπλα ή λεφτά από ληστείες.

via