Περίεργα

Του έκοψε το πέος και… πάτησε το καζανάκι

mitera-fovatai-na-travixei-kazanaki-02.jpg
Ακούστε το άρθρο
Μια 41χρονη γυναίκα από την Κίνα έκοψε το πέος του πρώην συντρόφου της, τον οποίο χτύπησε μέχρι θανάτου με ένα σφυρί, όταν -όπως ισχυρίζεται η ίδια- εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η Yeung Ki ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα του Zhou Hui με ένα ψαλίδι και στη συνέχεια τα πέταξε στην τουαλέτα και πάτησε το καζανάκι.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάζεται η συγκεκριμένη υπόθεση, η 41χρονη παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον 32χρονο δάσκαλο και πρώην σύντροφό της, αρνούμενη ωστόσο ότι επρόκειτο για δολοφονία, γράφει η Hannah Osborne στην ιστοσελίδα International Business Times.

Η Yeung και ο Zhou ήταν ζευγάρι, όμως ο τελευταίος την άφησε ενώ εκείνη ήταν έγκυος γιατί διατηρούσε παράλληλα δεσμό επί πολλά χρόνια με μια άλλη γυναίκα, αναφέρει η εφημερίδα South China Morning Post.

Η κατηγορούμενη ανέφερε στο δικαστήριο, ότι τη νύχτα που σκότωσε τον Zhou, εκείνος την είχε χτυπήσει, είχε επιτεθεί στην κόρη τους και είχε προσπαθήσει να τη βιάσει.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε η Yeung έριξε υπνωτικά χάπια στη σούπα του και έτσι κατάφερε να… του «κόψει τον ανδρισμό και να τον πετάξει στην τουαλέτα». Εκείνος ξύπνησε έντρομος. Τότε, η Yeung άρχισε να τον χτυπά δυνατά με ένα σφυρί, μέχρι που εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Στη συνέχεια η Yeung τύλιξε το άψυχο σώμα του με ένα σεντόνι και το έβαλε κάτω από ένα στρώμα. Την επόμενη μέρα πήρε την κόρη της και την παρέδωσε στις κοινωνικές υπηρεσίες και στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι την προκάλεσε και πως υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη όταν εκείνος επιτέθηκε τόσο στην ίδια όσο και στην τετράχρονη κόρη της. Ισχυρίζεται ακόμη ότι την εκβίαζε, απειλώντας την ότι θα ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της, εκτός κι αν του έδινε 18.500 ευρώ.

Δικαστική εκπρόσωπος δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP ότι η Yeung K αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας και πως η εκδίκαση της υπόθεσης θα διαρκέσει 11 μέρες.

 

Όλη η επικαιρότητα