Ηλεία

Τραγικός «επίλογος» για 78χρονο στην Πηνεία

Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ένας 78χρονος από την Ροδιά της Πηνείας, μετά από πτώση που υπέστη. Ο θάνατος του άτυχου 78χρονου φαίνεται ότι ήταν μαρτυρικός, αφού όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα πιθανότατα υπέφερε για αρκετή ώρα μέχρι να ξεψυχήσει.

Ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί  στο κτήμα του και επιστρέφοντας επέλεξε μια  διαδρομή μέσα από τα χωράφια.

Σε κάποιο σημείο μάλλον έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και στο σώμα. Από την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι είχε σπασμένα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρότατο τραυματισμό ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατος του δεν ήταν ακαριαίος, ωστόσο, ο άτυχος 78χρονος δεν μπορούσε να αντιδράσει και να κινηθεί για να καλέσει σε βοήθεια.

Οι συγγενείς του άρχισαν από κάποια ώρα και ύστερα να τον αναζητούν και τελικά τον εντόπισαν πια νεκρό μέσα σε μια «λίμνη» αίματος, από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη, ενώ από  την έρευνα αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Όλη η επικαιρότητα